28 Ağustos 2015 Cuma

Kalp yetmezliğine bitkisel çözüm

Son yıllarda genç yaşlı demeden birçok kişide kalp hastalıkları duymaktayız. Birçok kişinin uykuda kalp kriziyle ölümüne şahit olduğumuz şu günlerde yaşamın getirileri olan sentetik gıdalar ve hava kirlilikleri oldukça etkili….

Son yıllarda genç yaşlı demeden birçok kişide kalp hastalıkları duymaktayız. Birçok kişinin uykuda kalp kriziyle ölümüne şahit olduğumuz şu günlerde yaşamın getirileri olan sentetik gıdalar ve hava kirlilikleri oldukça etkili. Kişilerin kalp hastası olup olmadıklarını, hastalıkları varsa ne gibi önlemler almaları gerektiğini ve kalp hastalığı olan kişiler için doğanın ilaçlarından birkaçını sizlere sunuyoruz. Kalp sağlığımız için haftalık düzenli yürüyüşler yapmayı unutmayalım ve hazır gıdalardan uzak durmaya özen gösterelim. Sağlıklı günler diliyoruz.

Kalp yetmezliği tedavi için kullanılacak olan bitkilerin, aynı zamanda idrar söktürücü bitkiler olmasına dikkat etmekte fayda var. Çünkü böbreklerden ne kadar çok su atılır ise diğer organlardaki ödemler o kadar azalmış olur. Ancak bu bitkileri gün aşırı kullanmalısınız.

Kalp yetmezliği için şifalı bitkiler Yüksük otu bitkisini iyice yıkayıp temizledikten sonra mikser yardımı ile suyunu elde ediyoruz. Yüksük otu suyuna yarım çay kaşığı da saf su ekliyoruz ve içiyoruz. Kırmızı yada beyaz şaraba 10 adet maydanoz ekliyoruz. Yalnız yaprakları ve sapları ile birlikte. Ardından 2 yemek kaşığı da üzüm sirkesi ekliyoruz ve ateşe veriyoruz. 10 dakika kısık ateşte kaynatarak içine 300 gram süzme bal ilave ediyoruz. Daha sonra 4 dakika daha kaynatıp süzüyoruz. Süzdükten hemen sonra saf alkolle yıkayıp, temizledikten sonra cam bir şişenin içine bu karışımı koyup,şişenin ağzını sıkıca kapatıyoruz. Hava almamasına dikkat edilmeli. Günde 3 kez ikişer yemek kaşığı kullanmalısınız. Bir litre suyun içine bir avuç çakal eriği katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde 2 kez, sabah kahvaltısından yarım saat sonra ve geceleri yatmadan bir saat önce birer çay fincanı içilir.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Kalp yetmezliğine bitkisel çözüm
23 Mart 2012 - 09:00:20 Yorum Yok 43 okunma 0 beğeni
Etiketler: kalp yetmezliği
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder