28 Ağustos 2015 Cuma

Sigarayı bırakmak için bitkisel çözüm

Sigaranın zararlarını sorduğumuzda herkes en az on sebep sayabilir ancak sigara tüketimi ülkemizde halen hat safhadadır. İnsanların bilerek kendilerini zehirlemenin adı olan sigara bizler için ne kadar zararlıysa etrafımızdakiler için…

Sigaranın zararlarını sorduğumuzda herkes en az on sebep sayabilir ancak sigara tüketimi ülkemizde halen hat safhadadır. İnsanların bilerek kendilerini zehirlemenin adı olan sigara bizler için ne kadar zararlıysa etrafımızdakiler için de bir o kadar zararlıdır. Bunun bilincine varılmasını dileyerek sigarayı bırakmak isteyenler için doğal bir yöntem sunacağız. Eğer kararınızı verdiyseniz ve artık hayatımda sigaraya yok diyorsanız etkili bir yöntem olan bu kürü denemenizi öneririz.

Sigarayı bırakmak için


Sigarayı bitkisel yöntemlerle bırakmanız için yapmanız gereken tek şey, ayda 5 gün arka arkaya tere otu tüketmek. 5 gün üst üste tere otu yiyecekseniz ve bir sonraki aylarda kesinlikle yemeyeceksiniz. Sadece 1 aylık bir uygulama olacak.
Tere otu hiçbir şey ile karıştırılmadan saf ve taze olarak tüketilmelidir. Öğlene kadar yarısını, öğlende sonrada diğer yarısını olmak üzere 5 gün boyunca bir bağ tere otu tüketmeye özen gösterin.

Tere otu idrar yollarını da temizlediği için, idrar esnasında yanma hissedebilirsiniz. Ayrıca balgamda çıkartmanızı sağlar. Korkulacak bir şey yok.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Sigarayı bırakmak için bitkisel çözüm
23 Mart 2012 - 10:00:22 1 Yorum 136 okunma 0 beğeni
Etiketler: sigara nasıl bırakılır, sigarayı bırakmak, sigarayı bırakmak için, sigarayı bıraktıran bitki, sigarayı bıraktıran bitkiler
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder