21 Ağustos 2015 Cuma

Kendimizi daha iyi hissetmenin yolları

Kendimizi iyi hissetmek için,kendimizi iyi hissetmek için ne yapmalıyız ve daha mutlu olmanın yolları hakkında bilgi edineceğiniz sagliksiteniz.com sitemizde, tüm sıkıntılarınızdan kısa sürede kurtulabilirsiniz. Hepimizin hayatında inişler çıkışlar olması son…

Kendimizi iyi hissetmek için,kendimizi iyi hissetmek için ne yapmalıyız ve daha mutlu olmanın yolları hakkında bilgi edineceğiniz sagliksiteniz.com sitemizde, tüm sıkıntılarınızdan kısa sürede kurtulabilirsiniz.

Hepimizin hayatında inişler çıkışlar olması son derece normaldir ancak bu can sıkıcı durumdan bir an evvel kurtulmak ve kendimizi daha iyi hissetmek için yapılması gerekenler oldukça basit şeylerdir. Kendimizi daha iyi hissetmenin yolları sayesinde sıkıldığımız, strese girdiğimiz, üzgün olduğumuz anlardan kısa süre içinde kurtulabilir daha mutlu bir güne merhaba diyebiliriz. Kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlayacak yöntemlere gelin bir göz atalım.

Kendimizi daha iyi hissetmek için çözüm bizim elimizde. Kısa sürede mutlu olmak için eskiden çok severek dinlediğimiz şarkıları dinleyelim. Eski günleri bize hatırlatacak olan bu şarkılar kendimizi çok daha iyi hissetmemizi sağlayacaktır. İçinizde tuttuğunuz sorunları elinizi bir kağıt kalem alarak yazmaya başlayın. Sanki karşınızda biri varmış ve ona duygularınızı anlatıyormuşsunuz gibi.

Sizi seven ve sizi mutlu eden insanlarla vakit geçirin. Ya da sessiz bir ortama giderek mutlu olduğunuz anları hayal edin. Fotoğraf albümünüze bakın, içinizden ağlamak geliyorsa ağlayın. ağlamak kişinin kendini rahatlatmasının en etkili yoludur. Tüm stresinizi haykırın. Şarkılar söyletin, temiz havada yürüyüşe çıkın, koşun ve bir güzel terleyin. Evinizi temizleyin, iş yerinizdeki masanızı toplayın ya da gardırobunuzu düzenleyin. Güzel yemekler yapın kısacası sizi mutlu edecek ne varsa bunları düşünün ve uygulamaya geçin.

Sagliksiteniz.Com

Kendimizi daha iyi hissetmenin yolları
18 Eylül 2014 - 16:44:46 Yorum Yok 18 okunma 0 beğeni
Etiketler: daha mutlu olmanın yolları, kendimizi daha iyi hissetmek için yapmamız gerekenler, kendimizi iyi hissetmek için, kendimizi iyi hissetmek için ne yapmalıyız, mutlu olmak için ne yapmalı
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder