21 Ağustos 2015 Cuma

Mevsim geçişlerinde saç dökülmesi

Mevsimsel saç dökülmesi, mevsim geçişlerinde saç dökülmesi tedavisi ve mevsimsel saç dökülmesi neden olur bahar aylarında sık rastlanan bu sorun hakkında tüm merak edilenler sagliksiteniz.com ’da. Mevsim geçişlerinde özellikle de kadınların…

Mevsimsel saç dökülmesi, mevsim geçişlerinde saç dökülmesi tedavisi ve mevsimsel saç dökülmesi neden olur bahar aylarında sık rastlanan bu sorun hakkında tüm merak edilenler sagliksiteniz.com ’da.

Mevsim geçişlerinde özellikle de kadınların muzdarip olduğu sorunların başında gelen saç dökülmesi, çeşitli nedenlerden dolayı ortaya çıkıyor. Mevsim geçişlerinde saç dökülmesi ne kadar can sıkıcı bir sorun olsa da, korkmaya gerek yok bu duru hem geçicidir hem de tedavisi edilebilir.

Mevsim geçişlerinde saç dökülmesi, norma saç dökülmesinden iki kat daha fazladır. Bir süre sonra sona erecek olmasını ve dökülen saçların geri çıkacak olmasını aklınızdan çıkartmayın. Uzmanlar mevsimsel saç dökülmesinde 200 tele kadar saç kaybının normal olduğunu söylemekteler. Mevsimsel saç dökülmesinin sebebi ise yaz ve kış aylarında saçların yıpranması, sonbahar ve bahar aylarında yıpranan saçların dökülüp yeniden sağlıklı saçların çıkmasıdır. Bir nevi saçlarımız sorunlarından kurtulup kendini yeniliyor.

Mevsim geçişlerinde saç dökülmesinin tedavisi için vitamin, mineral ağırlıklı beslenme ve düzenli şekilde saç bakımı yapmak uzmanlarca tavsiye ediliyor. protein, çinko ve B12 içeren besinler sağlıklı saçlara kavuşmayı sağlar. Dermatolojik şampuan kullanmakta iyi gelecektir.

Sagliksiteniz.Com

Mevsim geçişlerinde saç dökülmesi
17 Eylül 2014 - 16:35:05 Yorum Yok 1 okunma 0 beğeni
Etiketler: baharda saç dökülmesi, mevsim geçişlerinde saç dökülmesi tedavisi, mevsimsel saç dökülmesi, mevsimsel saç dökülmesi neden olur, sonbaharda saç dökülmesi
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder