21 Ağustos 2015 Cuma

Keratinli saç bakım maskesi

Yıpranmış ve dökülen saçlar için keratinli saç bakım maskesi nası uygulanır, keratinli saç bakım maskesi tarifi ve keratinli saç bakımı sagliksiteniz.com ’da sizlerle paylaşıldı. Saçlarınızda kırılmalar, kurumalar ve dökülmeler mevcutsa, keratinli…

Yıpranmış ve dökülen saçlar için keratinli saç bakım maskesi nası uygulanır, keratinli saç bakım maskesi tarifi ve keratinli saç bakımı sagliksiteniz.com ’da sizlerle paylaşıldı.

Saçlarınızda kırılmalar, kurumalar ve dökülmeler mevcutsa, keratinli saç bakım maskesi uygulayarak saçlarınızın doğal güzelliğine kavuşmasına muavenet edebilirsiniz. Yoğun bir bakım maskesi ihtiyaç duyduğunun sinyallerini veren saçlarınız için, keratinli bakım maskesi tarifi çok ideal bir uygulamadır. Kökten veya koparak saç dökülmelerine keratinli saç bakım maskesi tarifi çok iyi gelecektir.

Saçlarınızın sağlıklı görünmesini sağlayacak olan keratinli saç bakım maskesi malzemelerini doakozmetik ’ten satın alabilir ve hemen uygulamaya başlayabilirsiniz. Mucizevi bir uygulama olan keratinli bakım maskesi için gereken malzemeler ve saç bakım maskesinin hazırlanışı ile uygulaması hakkında bilgi edinelim.

Malzemeler

1 dolu kaşık keratinli saç bakım maskesi buradan satın alabilirsiniz
1 dolu kaşık she butter buradan satın alabilirsiniz
2 kaşık argan yağı

Porselen veya cam bir kasenin içinde tüm malzemelerini ekleyin ve yaklaşık 30 saniye kadar mikrodalga fırında erimeye bırakın.Kirli ve kuru olan saçlarınıza parça parça bakım maskesini sürün ve kalın dişli bir tarakla saçlarınızı taramaya başlayın. Önce saçınızı folyoyla ya da naylonla sarın ve daha sonra da havlu ile de saçlarınızı kapatın. Akşamdan uygulayacağınız bu bakım maskesi ile sabaha kadar bekleyin. Sabah uyandığınızda saçlarınızı saç kurutma makinesi ile kurutun. Daha sonra saç tipinize uygun şampuanla yıkayın, son yıkamada saç kremi kullanın ve duştan çıkın. Daha sonra saçlarınızı kendi halinde kurumaya bırakın. Keratinli saç bakım maskesini haftada 1 kez uygulayın.

Sagliksiteniz.Com

Keratinli saç bakım maskesi
2 Kasım 2014 - 16:00:01 Yorum Yok 38 okunma 0 beğeni
Etiketler: keratinli saç bakım maskesi nası uygulanır, keratinli saç bakım maskesi tarifi, keratinli saç bakım maskesi uygulaması, keratinli saç bakımı
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder