21 Ağustos 2015 Cuma

Rekonstrüktif cerrahi ve kullanım alanları

Hayatımızın önemli derecede etkileyen bir uygulama olan rekonstrüktif cerrahi nedir, rekonstrüktif cerrahi kullanım alanları ve rekonstrüktif cerrahi neye bakar sagliksiteniz.com ’da bu sorunun yanıtını alacaksınız. Doğuştan veya sonradan husule gelen bir…

Hayatımızın önemli derecede etkileyen bir uygulama olan rekonstrüktif cerrahi nedir, rekonstrüktif cerrahi kullanım alanları ve rekonstrüktif cerrahi neye bakar sagliksiteniz.com ’da bu sorunun yanıtını alacaksınız.

Doğuştan veya sonradan husule gelen bir takım problemlerin onarımı ve yeniden yapımı için estetik tıbbın yöntemlerinden bir tanesidir, Rekonstrüktif cerrahi. Rekonstrüktif cerrahi uygulamasının kullanım alanları ise oldukça çeşitlidir. Hem doğuştan var olan hem de sonradan vücudun mütenevvi bölgelerinde şekil bozuklukları, doku-organ ve işlev kayıpları Rekonstrüktif cerrahi uygulaması ile düzeltilmektedir.

Onarım cerrahisi olarak da isimlendirilen Rekonstrüktif cerrahi, bireylerin yaşamını derinden etkileyen, psikolojik sorunların husule gelmesini tetikleyen vücut bozukluklarını gidermede ve iyi duruma getirme de çok başarılı bir uygulamadır. Kısacası kendiliğinden iyileşmesi mümkün olmayan veya kendi kendi kendine iyileşmeye bırakıldığı zaman kötü iyileşme kateden sorunlarda kullanılır.

Rekonstrüktif cerrahi kullanım alanları ise şunlardır:

Doğumsal anormallikler,
Gelişimsel bozukluklar,
Kaza sonucu yaralanmalar,
Enfeksiyonlar,
Tümörler (iyi ve kötü huylu urlar) ve
Diğer vücut kısımlarında bozulmalar meydana getiren hastalıklar.

Sagliksiteniz.Com

Rekonstrüktif cerrahi ve kullanım alanları
31 Ekim 2014 - 18:30:22 Yorum Yok 55 okunma 0 beğeni
Etiketler: rekonstrüktif cerrahi, rekonstrüktif cerrahi kullanım alanları, rekonstrüktif cerrahi nedir, rekonstrüktif cerrahi neye bakar, rekonstrüktif cerrahi uygualaması
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder