4 Ağustos 2015 Salı

Kornea ülseri tedavisi

Kornea ülseri kornea ülseri nedir kornea ülserinin tedavisi kornea ülseri nasıl tedavi edilir kornea ülseri nasıl geçer kornea ülseri tedavi yöntemleri sagliksiteniz.com ’da! Korneada yaşanan sorunlardan bir tanesi de ülserdir. Kornea ülseri zamanında fark…

Kornea ülseri kornea ülseri nedir kornea ülserinin tedavisi kornea ülseri nasıl tedavi edilir kornea ülseri nasıl geçer kornea ülseri tedavi yöntemleri sagliksiteniz.com ’da!

Korneada yaşanan sorunlardan bir tanesi de ülserdir. Kornea ülseri zamanında fark edilirse ciddi sonuçlar doğurmadan tedavi edilebilir bir sorundur. Kornea ülseri tedavisi nasıl yapılır sizler için makalemizin devamında açıkladık.

Kornea ülseri yaşıyorsanız göz doktoruna gitmelisiniz. Göz doktoru size kornea ülserini tedavi edci antibiyotik göz damlası reçete edecektir. Özel karışım şeklinde hazırlanan veya güçlendirilmiş olan antibiyotikler kornea ülserini tedavi eder. Kornea ülseri için verilen ilaçlarınızı düzenli olarak kullanmalısınız.

Kornea ülseri olan hastalar kontakt lens takıyorsa, derhal çıkarmalı. Göze soğuk kompres uygulanabilir. Parmaklarınızla gözlerinize dokundurmamaya gayret edin. Asetaminofen veya ibuprofen içeren reçetesiz ağrı kesiciler de kullanabilirsiniz.

Sagliksiteniz.Com

Kornea ülseri tedavisi
22 Ağustos 2014 - 21:50:30 Yorum Yok 157 okunma 0 beğeni
Etiketler: kornea ülseri, kornea ülseri nasıl geçer, kornea ülseri nasıl tedavi edilir, kornea ülseri nedir, kornea ülseri tedavi yöntemleri, kornea ülserinin tedavisi
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder