21 Ağustos 2015 Cuma

Menekşe yağı ile saç bakımı

Saçları sağlıksız görünen ve sorunlu olanlar için menekşe yağı ile saç bakım maskesi, menekşe yağı ile saç maskesi hazırlama ve menekşe yağı saç bakım kürü hakkında tüm merak ettikleriniz sagliksiteniz.com ’da….

Saçları sağlıksız görünen ve sorunlu olanlar için menekşe yağı ile saç bakım maskesi, menekşe yağı ile saç maskesi hazırlama ve menekşe yağı saç bakım kürü hakkında tüm merak ettikleriniz sagliksiteniz.com ’da.

Kadınların özenle baktığı saçlarına çok iyi gelen menekşe yağı saç dökülmesinden tutunda saç kırıklarına, saçların yağlanmasından tutunda elektriklenmesine kadar fayda sağlayan bitkisel yağlardan bir tanesidir. Saçlarınıza doğal yöntemlerle bakım yapmak istiyorsanız, menekşe yağı ile saç bakımı yapmayı tercih edebilirsiniz.

Aktarlardan ucuz fiyatlarda alacağınız menekşe yağını saç bakımında nasıl kullanmalısınız, işte detaylar:

Saçların sağlıklı ve güzel görünmesini sağlayan menekşe yağı ile saç bakımları için gereken diğer malzemeler:

1 yemek kaşığı susam yağı
2 yemek kaşığı menekşe yağı
1 yumurta sarısı

Tüm bu malzemeleri cam bir kasenin içinde karıştırın. Cam kase tercih etmenizi sağlamakta ki neden, bu malzemelerin yağ olmasından dolayıdır. Çünkü diğer plastik malzemelere yağ yapışıp kalabilir. En sağlıklı şey cam kase kullanmaktır.

Karıştırdığınız malzemeleri su ile nemlendirdiğiniz saç diplerine parmaklarını ile masaj yaparak uygulayınız. Saçlarınız bone ya da folyo ile kapatın. 30 dakika sonra saçlarınızı yıkayın. Menekşe yağı ile saç bakımı haftada 2 kez kullanılmalıdır.

Sagliksiteniz.Com

Menekşe yağı ile saç bakımı
26 Eylül 2014 - 21:27:15 Yorum Yok 10 okunma 0 beğeni
Etiketler: menekşe yağı ile saç bakım maskesi, menekşe yağı ile saç maskesi hazırlama, menekşe yağı saç bakım kürü, menekşe yağı saç maskesi, menekşe yağı saça nasıl kullanılır
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder