21 Ağustos 2015 Cuma

Meyvelerden Gelen Güzellik Sırları

Sizde yediklerinizin içerdiği vitamin, mineral ve proteinlerden haberdar olmak istemezmisiniz. En doğal güzellik kaynağı olan meyveler güzelliğinize güzellik katıyor. İçerikleri dolayısı ile en güzel ve pahalı krem ve bakımlardan çok…

Sizde yediklerinizin içerdiği vitamin, mineral ve proteinlerden haberdar olmak istemezmisiniz. En doğal güzellik kaynağı olan meyveler güzelliğinize güzellik katıyor. İçerikleri dolayısı ile en güzel ve pahalı krem ve bakımlardan çok daha etkili olan bir çok meyve sizin onları tüketmenizi bekliyor. Bu meyveleri afiyetle yiyebileceğiniz gibi, ufak karışımlar yaparak yüzünüze, cildinize maske olarak ta kullanabilirsiniz. Saglıksiteniz.com sizler için en faydalı meyveleri , güzelliğiniz için en vitaminli tarifleri araştırdı. Bu yazımız ile sizde güzelliğin en doğal yollarını keşfedin..

Güzellik göreceli bir kavram. Bakış açısına göre insandan insana değişiklikler gösteriyor. Ancak genel bir kural var ki cilt yapısı düzgün , bakımlı ve temiz bayanlar her zaman için güzel olarak nitelendiriyor. Peki saçların , tenin  , vücudun güzelliği için yapabilecek birşeyler yok mu ? Tabiki var. Bir çok besin bu konuda imdadınıza yetişiyor.

Elma
Cildi destekleyen E vitaminini vücudunuza almanın en lezzetli yolu elma yemek. Ayrıca içerdiği folik asit sayesinde, teninizin parlak ve duru bir görünüm kazanmasına da yardımcı olur.

Yaban mersini
Çok iyi bir antioksidandır. Özellikle cildinizin kendini yenilemesine yardımcı olur. Güneşin deriye verdiği zararı da azaltır.

Kaju
Lezzeti şahanedir. Ayrıca içerdiği selenyum, vücudun proteini doğru kullanmasına yardım eder. Bu da, parlak bir cilt ve saçlara kavuşmanızı sağlar.

Ispanak
Temel Reis ’in güç kaynağı, şimdi de sizin güzellik iksiriniz olmaya aday. A ve C vitaminlerinden zengin bu lezzetli sebze, içerdiği vitaminler sayesinde vücutta bulunan sebumu, saç köklerini iyileştirici bir hale sokuyor. Sonuç, sağlıklı saçlar oluyor.

Yumurta
Uzmanlar hâlâ yumurtanın kalp sağlığına faydalı olup olmadığını tartışa dursun, biz, onun saç ve cilt için gerekli olduğunu söyleyelim; içerdiği B12 vitamini sayesinde yumurta, güzellik için şart!

Yeşil çay
Onda, kalorisi az, sıcacık bir içecek olmaktan daha fazlası var. Polyphenols bakımdan çok zengin; bu da iltihaplanma ve kızarıklık oluşumunu engelliyor.

Yoğurt
Artık sadece kemik sağlığınız için değil, güzelliğiniz için de yoğurt yiyin. Daha parlak ve pürüzsüz bir cilt için olmazsa olmaz…

Baklagiller
Onlar tam bir protein deposu! Bunun da saç sağlığı için ne kadar gerekli olduğunu söylemeye gerek yok herhalde…

Sagliksiteniz.Com

Meyvelerden Gelen Güzellik Sırları
21 Kasım 2014 - 12:42:45 Yorum Yok 7 okunma 0 beğeni
Etiketler: güzellik kaynağı meyveler, güzellik sırları, meyvelerden gelen güzellik
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder