4 Ağustos 2015 Salı

Presbiyopi nasıl tedavi edilir?

Presbiyopi tedavisi presbiyopi tedavisinde son yenilikler presbiyopi tedavisi nasıl yapılır presbiyopi tedavi yöntemleri presbiyopi nedir tedavisi nasıldır uzmanlarımız sagliksiteniz.com ’da sizler için yanıtladı. Göz ve çevresinde ağrı, gözde kızarıklık, sulanma, gözde…

Presbiyopi tedavisi presbiyopi tedavisinde son yenilikler presbiyopi tedavisi nasıl yapılır presbiyopi tedavi yöntemleri presbiyopi nedir tedavisi nasıldır uzmanlarımız sagliksiteniz.com ’da sizler için yanıtladı.

Presbiyopi tedavisi

Göz ve çevresinde ağrı, gözde kızarıklık, sulanma, gözde bulanıklık, sık sık gözün enfeksiyon kapması, bir şeyler okumada zorlanma, yazılara yakından bakma, okurken uyuklama, baş ağrısı, omuz ağrısı ve mide bulantısı gibi pek çok belirtisi bulunan presbiyopi sorunun birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Ancak presbiyopi tedavisi için uygulanacak olan bu yöntemleri avantajları kadar dezavantajları da bulunuyor.

Dünyada şuan uygulanan ve en güvenilir presbiyopi tedavi yöntemi olan KAMRA uygulamasıdır. Multifokal mercek operasyonları ile presbylasik lazer tedavileri tüm dünyada başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. Presbylasik tedavisi, Monovizyon Excimer Lazer tedavisi, Kornea içi multifokal lens veya delikli lenslerle tedavi seçenekleri de bulunuyor.

Sagliksiteniz.Com

Presbiyopi nasıl tedavi edilir?
31 Mayıs 2014 - 10:00:55 Yorum Yok 7 okunma 0 beğeni
Etiketler: presbiyopi nedir tedavisi nasıldır, presbiyopi tedavi yöntemleri, presbiyopi tedavisi, presbiyopi tedavisi nasıl yapılır, presbiyopi tedavisinde son yenilikler
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder