4 Ağustos 2015 Salı

Retinopati bitkisel tedavi

Retinopati bitkisel tedavisi retinopatinin bitkisel tedavisi retinopatiye bitkisel çözüm retinopati hastalığına bitkisel çözümler diyabetik retinopati bitkisel tedavi sagliksiteniz.com ’da sizler için açıkladık. Birçok kişinin muzdarip olduğu sorunların başında gelen retinopati, şeker…

Retinopati bitkisel tedavisi retinopatinin bitkisel tedavisi retinopatiye bitkisel çözüm retinopati hastalığına bitkisel çözümler diyabetik retinopati bitkisel tedavi sagliksiteniz.com ’da sizler için açıkladık.

Birçok kişinin muzdarip olduğu sorunların başında gelen retinopati, şeker hastalığının meydana getirdiği bir komplikasyondur. İlk zamanlarda hiçbir şikayete sebep olmayan retinopati ilerleyen dönemde ciddi görme kusurlarına hatta körlüğe bile yol açabilir. Tip1 ve Tip2 diyabet hastalarının büyük çoğunluğunda görülebilmektedir.

Diyabet retinopatinin tıbbi tedavi yöntemleri olduğu gibi şifalı bitkilerle de tedavisi mümkündür. Bitki tendürleri ve kürleri sayesinde diyabetip retinopati bitkisel tedavisi yapılabilir, husule gelen şikayetler minimuma indirilebilir. Şeker hastası olan bir kişi uzun süredir bu hastalığı yaşıyor ve kan şekerini ne kadar az kontrol ediyorsa retinopatinin ortaya çıkma riski artar. Bu sebeple hastalara düzenli kontrol ve uzman önerilerine harfiyen uyma tavsiye edilmektedir.

Retinopatinin bitkisel çözümü için diyet yapmalı ve beslenmeye çok dikkat edilmelidir. Bolca taze ve çiğ sebze, meyve, fasulye, bezelye ve kepekli tahıllar tüketilmeli, suni, rafine gıdalardan, şekerden ve beyaz undan uzak durulmalıdır. Alkol ve kafein tüketimi de azaltılmalı mümkünse tamamen bırakılmalıdır.

Ayı üzümü retinopatinin bitkisel çözüm yöntemleri başında gelmektedir. Aynı zamanda kadife çiçeği de retinopatinin doğal tedavisinde kullanımı tavsiye edilen şifalı bitkiler arasındadır. Gingko da retina sorunlarının tedavisinde çok etkilidir. Koyunotu, gengel, karahindiba, altınmühür ve gözotu retinopati bitkisel tedavisinde yeri bulunan bitkilerdir.

Sagliksiteniz.Com

Retinopati bitkisel tedavi
20 Temmuz 2014 - 18:30:36 Yorum Yok 27 okunma 0 beğeni
Etiketler: diyabetik retinopati bitkisel tedavi, retinopati bitkisel tedavisi, retinopati hastalığına bitkisel çözümler, retinopatinin bitkisel tedavisi, retinopatiye bitkisel çözüm
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder