4 Ağustos 2015 Salı

Saçı hızlı uzatmanın yolları nelerdir?

Nasıl ki cilt ve vücut sağlığınıza özen gösteriyorsanız aynı özeni saçlarınız içinde göstererek saçlarınızın hem sağlıklı hemde oldukça çabuk bir şekilde uzamasını sağlayabilirsiniz. ”Saçım çabuk uzamıyor!” diye şikayet ediyorsunuz ya…

Nasıl ki cilt ve vücut sağlığınıza özen gösteriyorsanız aynı özeni saçlarınız içinde göstererek saçlarınızın hem sağlıklı hemde oldukça çabuk bir şekilde uzamasını sağlayabilirsiniz. ”Saçım çabuk uzamıyor!” diye şikayet ediyorsunuz ya hani, işte saçlarınızın çabuk uzamamasında ki neden onlar değil sizsiniz. Çünkü saçınıza istediğini verirseniz o da sizin istediğinizi verecektir. Saçınızın hızlı uzamasında en önemli husus doğru beslenmek ve sağlıklı bakım ürünleri kullanmaktır.

Saçınızın uzamasında en önemli etken beslenmedir. Saçınızı besleyecek gıdaları tüketerek canlı, sağlıklı, parlak ve daha uzun saçlara kavuşabilirsiniz. Protein ve bilhassa E vitamini bakımından zengin olan meyve ve sebzeleri tüketerek saçınızın uzamak için ihtiyaç duyduğu şeyi vermiş olursunuz.

Saç sağlığında ve saçın çabuk uzamasında önemli olan bir diğer faktör ise, bol bol su içmektir. Saçınızı gıdalarla beslediğiniz kadar sudan da yoksun bırakmamalısınız. Su, saçın doğal nemini ve parlaklığını kazandırır. Aynı zamanda saçı kurutan kafeinli ve alkollü içeceklerden de uzak durmaya dikkat edin.

Saçlarınızı güneşin zararlı ışınlarından korumalı, banyoda iken saçlarınızı şampuanladıktan sonra saç diplerinize masaj yapmalı, saçınızı altı haftada bir uçlarından kestirmeli ve saç tipinize uygun doğru bakım ürünlerini kullanmalısınız.

Sagliksiteniz.Com

Saçı hızlı uzatmanın yolları nelerdir?
11 Ekim 2012 - 20:15:20 Yorum Yok 81 okunma 0 beğeni
Etiketler: hızlı saç uzatma
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder