4 Ağustos 2015 Salı

Gül hastalığı ciltte iz bırakır mı?h

Mütenevvi sebeplerden husule gelen gel gül hastalığı, genellikle ciltte iz bırakır diye bilinmektedir, ancak gül hastalığının ciltte iz bırakması hastalıktan değil hastalardan kaynaklanmaktadır. Gül hastalığı olan hastalar bu problemi sorunsuz…

Mütenevvi sebeplerden husule gelen gel gül hastalığı, genellikle ciltte iz bırakır diye bilinmektedir, ancak gül hastalığının ciltte iz bırakması hastalıktan değil hastalardan kaynaklanmaktadır. Gül hastalığı olan hastalar bu problemi sorunsuz bir şekilde atlatmak istiyorlarsa, hekimlerinin önerilerine uymalı ve tedavi reçetelerine çok iyi bir şekilde uyum sağlamalıdırlar. Aksi taktirde gül hastalığı sonrası cildinizde lekeler kalabilir.

Gül hastalığının ciltte yol açtığı lezyonlar hastalar tarafından sürekli kurcalanır ve tahriş edilirse bir takım iritasyonlar husule gelecek ve bilhassa da teni koyu olan kişilerde daha belirgin izler oluşacaktır.

Tedaviye çok iyi bir şekilde yanıt veren bir hastalık olan gül hastalığında ciltte kızarıklar da oluşmaktadır. Ne yazık ki bu kızarıklıkların yok olması hiçte kolay değildir. eğer cildinizde oluşan kızarıklık rahatsız edici boyutta ise lazer tedavi yöntemleri sayesinde bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Sagliksiteniz.Com

Gül hastalığı ciltte iz bırakır mı?h
11 Ekim 2012 - 22:30:10 Yorum Yok 234 okunma 0 beğeni
Etiketler: gül hastalığı
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder