21 Ağustos 2015 Cuma

Saç ve sakal ağarması nasıl tedavi edilir?

Erkeklerin çoğunun şikayet ettiği saç sakal beyazlaması nasıl önlenir, sakal beyazlaması tedavisi ve saç beyazlaması tedavisi hakkında sagliksiteniz.com ’da sizleri bilgilendirdik. Yaşın ilerlemesine bağlı olmakla birlikte gelişen bir sorun olan saç…

Erkeklerin çoğunun şikayet ettiği saç sakal beyazlaması nasıl önlenir, sakal beyazlaması tedavisi ve saç beyazlaması tedavisi hakkında sagliksiteniz.com ’da sizleri bilgilendirdik.

Yaşın ilerlemesine bağlı olmakla birlikte gelişen bir sorun olan saç ve sakal ağarması/beyazlaması kimi zaman bazı rahatsızlıklardan kaynaklı olarak da erkeklerin canını sıkan bir sorundur. Tedavisi elbette vardır ve saç sakal beyazlamasını geciktirmekte de sizlerin elindedir. Saç ve sakal beyazlaması nasıl tedavi edilir diye merak edenlere, bitkisel bir formül sunduk.

Şifalı bitkiler hayatımızdaki birçok sorunun ortadan kalkmasını sağlıyor ve husule gelme riski bulunan sorunların da önüne geçiyor. Saç ve sakal beyazlamasında da şifalı bitkilerin payı oldukça büyüktür. Saç ve sakal beyazlamasının tedavisi için gereken olan bitkisel malzemeler ise iki tutam reyhan ve iki çorba kaşığı tereyağıdır.

Saç ve sakal ağarması sorunu bulunanlar sürekli boyama yaptırmaktan dolayı bıkmış vaziyettelerse, saç ve sakal ağarmasının bitkisel çözümü/tedavisi yöntemlerine başvurabilirler.

Hazırlanışı : İki tutam reyhan 2 çorba kaşığı tereyağında pişirilir. Soğuduktan sonra beyaz yerlere sürülür.

Sagliksiteniz.Com

Saç ve sakal ağarması nasıl tedavi edilir?
23 Ekim 2014 - 16:46:02 1 Yorum 1.390 okunma 6 beğeni
Etiketler: saç beyazlaması tedavisi, saç sakal beyazlaması nasıl önlenir, sakal beyazlaması tedavisi
Yorum yaz Yararlı buldum6

0 yorum:

Yorum Gönder