21 Ağustos 2015 Cuma

Yılancık hastalığı bulaşıcı mı?

Derimizde ortaya çıka iltihap sonucu gelişen yılancık hastalığı bulaşır mı, yılancık hastalığı nasıl bulaşır ve yılancık hastalığı bulaşıcı mıdır sorularınıza sagliksiteniz.com ’da yer verdik. Yorgunluk, halsizlik ve bitkinlik gibi belirtileri bulunan…

Derimizde ortaya çıka iltihap sonucu gelişen yılancık hastalığı bulaşır mı, yılancık hastalığı nasıl bulaşır ve yılancık hastalığı bulaşıcı mıdır sorularınıza sagliksiteniz.com ’da yer verdik.

Yorgunluk, halsizlik ve bitkinlik gibi belirtileri bulunan yılancık hastalığında aynı zamanda yüksek ateşlenme husule gelmektedir. Yılancık hastalığına neden olan mikrop bulaşıcıdır ve çok zararlıdır. Vücut üzerinde kırmızı pullu ve pulsuz lekelenmeler bırakan yılancık hastalığının bu lekeleri daha çok yüz bölgesinde meydana gelir. Vücuda temas eden mikrop kısa süre içinde yayılır.

Mikrobun bulaşması anında husule gelen belirtiler arasında ağızda kuruluk, dilde paslanma hissi ve şişkinlik ortaya çıkar. Yılancık hastalığının şiddetli şekilde tedavisi öneriliyor. Yüksek ateşlenme anında nemli bez uygun tedavi metotlarından bir tanesidir. Yılancık hastalığında antibiyotik ve gerekli ilaçlar uzman doktor tarafından tavsiye edilir ve düzenli bir şekilde kullanılması gerekir. Zaman içinde iyileşmeler görülür.

Sagliksiteniz.Com

Yılancık hastalığı bulaşıcı mı?
22 Ekim 2014 - 21:10:04 Yorum Yok 51 okunma 0 beğeni
Etiketler: yılancık hastalığı, yılancık hastalığı bulaşıcı mıdır, yılancık hastalığı bulaşır mı, yılancık hastalığı nasıl bulaşır
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder