21 Ağustos 2015 Cuma

Tırnak iltihabı için bitkisel çözüm

Karşılaştığınız tırnak iltihabının bitkisel tedavi yöntemleri, tırnak iltihabına bitkisel çözüm ve tırnak iltihabı için bitkisel kür tarifleri sagliksiteniz.com ’da sizlerle paylaşıldı. Tırnakların kenar kısımlarında ve alt bölgesinde husule gelen cerahat birikmesi,…

Karşılaştığınız tırnak iltihabının bitkisel tedavi yöntemleri, tırnak iltihabına bitkisel çözüm ve tırnak iltihabı için bitkisel kür tarifleri sagliksiteniz.com ’da sizlerle paylaşıldı.

Tırnakların kenar kısımlarında ve alt bölgesinde husule gelen cerahat birikmesi, tırnak iltihabı olarak tanımlanan bir rahatsızlıktır. Küçük kesiler ve sıyrıklar sebebiyle bu bölgelere yerleşen bakteriler tırnak iltihabının nedenleri başında geliyor. Ağrı ve kızarıklık gibi belirtileri bulunan tırnak iltihabının bitkisel tedavisi hakkında sizleri bilgilendir. Tırnak iltihabına bitkisel çözüm yöntemleri sayesinde tüm şikayetleri geride bırakmak mümkün.

Tırnak iltihabı için bitkisel çözüm yöntemleri

Gerekli olan malzemeleri temin ettikten sonra tırnak iltihabına bitkisel tedavi uygulanarak sorunun kısa zamanda ortadan kalkması sağlanabilir. Adaçayı ve okaliptus yağı tırnak iltihabına birebir iyi gelmektedir.

Malzemeler
Bir tas sıcak su
Bir tutam adaçayı
Beş damla okaliptus yağı

Uygulama: Sıcak su içerisine okaliptus yağı ve adaçayı eklenir tırnaklar 15 dk bu karışımın içinde bekletilir.

Ayrıca defne yapraklarının suda kaynatılıp süzülerek, bu suya batırılan bir pamuk ile iltihap kapan tırnağa pansuman uygulaması da çok iyi gelir. Kaynatılan suyu süzdükten sonra ise posalarını atmamak, onları da tırnak üzerine koyarak bandajlamak gerekiyor.

Sagliksiteniz.Com

Tırnak iltihabı için bitkisel çözüm
23 Ekim 2014 - 18:10:33 Yorum Yok 199 okunma 0 beğeni
Etiketler: tırnak iltihabı, tırnak iltihabı evde tedavi, tırnak iltihabı için bitkisel kür tarifleri, tırnak iltihabına bitkisel çözüm, tırnak iltihabının bitkisel tedavi yöntemleri
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder