21 Ağustos 2015 Cuma

Sivilceleri Önlemek İçin Nasıl Beslenmeli

Hem bayanların hem de beylerin ortak sorunu sivilceler. Ergenliğe , yeme- içmeye yada bulunulan ortama bağlı olarak değişkenlik gösteren sivilceler , kimi zamanda cilt tipine göre de oluşabilir. Önemli olan…

Hem bayanların hem de beylerin ortak sorunu sivilceler. Ergenliğe , yeme- içmeye yada bulunulan ortama bağlı olarak değişkenlik gösteren sivilceler , kimi zamanda cilt tipine göre de oluşabilir. Önemli olan bu sivilceleri sıkmamak ve özellikle yağlı besinler tüketmemek. Birde cildinizi düzenli olarak temizlerseniz, sizde sivilcelerinize elveda diyebilirsiniz.

Eğer ergenlik yaşınızı geçtiyseniz ve cildinizin akneli bir cilt olmamasına rağmen sivilceleriniz çıkıyorsa mutlak bir sebebi vardır. Dönemsel olabilir, kullandığınız ürünlerden olabilir yada tükettiğiniz besinlerdendir. Öncelikle ergenlik döneminde de olsanız ,akneli bir cilde de sahip olsanız eğer sivilcelerinizden şikayetçi iseniz , yağlı ve karbonhidrat içeren besinlerden uzak durmalısınız. Sonrasında ise bazı besinlerin içeriklerinden faydalanabilirsiniz. Doğal yollar ile sivilcelere dur demek mümkün.

Kırmızı meyvelerin tümü çilek , kızılcık , kırmızı üzüm , kiraz , nar ve hatta domates te dahil olmak üzere  antioksidan özelliği taşıdığı için sivilcelere karşı savaşırlar.

Bunun yanından omega 3 içeren balık zengin içeriği ile bir çok faydasının yanında cildinizin güzelliği içinde görev başında.

En zengin antioksidan kaynaklarından biri olan yeşilçay da sivilceler ile savaşmanız için size yardımcı olacak. Sadece cildinize uygulamak yerine aynı zamanda demleyerek içebilirsinizde. Metabolizma hızınızıda yükselttiğini göreceksiniz.

E ve C vitaminiyle yüklü bir tropikal meyve olan avokado cilt için zararlı olan tüm etkenlerle savaşmakta.

Vede protein kaynakları olan , Yumurta , ceviz, süt ve ürünleri de cilt için büyük önem taşımaktadır.

Sagliksiteniz.Com

Sivilceleri Önlemek İçin Nasıl Beslenmeli
15 Kasım 2014 - 22:16:04 Yorum Yok 19 okunma 0 beğeni
Etiketler: akneli cilt tipi, sağlıklı bir cilt, sivilceleri önleyen besinler
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder