21 Ağustos 2015 Cuma

Sonbahar yorgunluğuna ne iyi gelir?

sonbahar yorgunluğuna doğal çözüm, sonbahar yorgunluğuna iyi gelen yiyecekler ve sonbahar yorgunluğu için ne yemeli sonbahar mevsiminde hissedilen şikayetlerin üstesinden gelme yolları sagliksiteniz.com ’da. Sonbahar mevsiminde sabahları uyanamama, halsizlik sorunları yaşama,…

sonbahar yorgunluğuna doğal çözüm, sonbahar yorgunluğuna iyi gelen yiyecekler ve sonbahar yorgunluğu için ne yemeli sonbahar mevsiminde hissedilen şikayetlerin üstesinden gelme yolları sagliksiteniz.com ’da.

Sonbahar mevsiminde sabahları uyanamama, halsizlik sorunları yaşama, geceleri erken uyuma ama uyumakta zorluk çekme gibi şikayetlerinizin altında yatan sebep sonbahar yorgunluğu olabilir ve bu soruna karşı ne yapmanız gerektiğini makalemizin devamından öğrenebilirsiniz. Sonbahar yorgunluğuna karşı ne yapmalı uzman doktorlarımız merak edenler için açıkladı.

Sonbahar yorgunluğuna iyi gelen şeylerin başında barbunya tüketimi gelmektedir. Sonbaharda bol bol tüketilen barbunya vücudun birçok besin maddesi eksikliğini gidermekte ve bu sayede sonbahar yorgunluğunun üstesinden gelinebilmektedir. Sonbahar yorgunluğu ile baş emek için vücuda enerji kazandırmak gerekir. B-karaten, C vitamini, E vitamini, selenyum, omega-3 ve antioksidan bakımından zengin olan gıdalar sonbahar yorgunluğuna iyi gelmektedir.

Sonbahar yorgunluğuna iyi gelen yiyecekler şunlardır: semizotu, turunçgiller, ceviz, ıspanak, badem, nar, havuç, kivi, ananas, balık, kurubaklagillerdir. Şekerli yiyecekler, bal, pekmez, çikolata, helva, lokum, tatlılar, şeker oranı yüksek meyveler, muz, incir, üzüm tüketimine dikkat edilmelidir. Kan şekerinin daha kontrollü yükselmesini sağlayan besinler tüketerek vücuda enerji kazandırabilir ve sonbahar yorgunluğunu atlatabilirsiniz.

Sagliksiteniz.Com

Sonbahar yorgunluğuna ne iyi gelir?
16 Eylül 2014 - 20:45:18 Yorum Yok 4 okunma 0 beğeni
Etiketler: sonbahar yorgunluğu, sonbahar yorgunluğu için ne yemeli, sonbahar yorgunluğu tedavisi, sonbahar yorgunluğuna doğal çözüm, sonbahar yorgunluğuna iyi gelen yiyecekler
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder