21 Ağustos 2015 Cuma

Su çiçeği aşısı ne zaman yapılır?

Su çiçeği aşısı nasıl yapılır, su çiçeği aşısı yaptırma ve çocuklara kaç yaşında su çiçeği aşısı yaptırılmalı tüm soruların yanıtlarına sagliksiteniz.com ’da cevap bulacaksınız. çocukların sağlığını tehdit eden ve ciddi komplikasyonların…

Su çiçeği aşısı nasıl yapılır, su çiçeği aşısı yaptırma ve çocuklara kaç yaşında su çiçeği aşısı yaptırılmalı tüm soruların yanıtlarına sagliksiteniz.com ’da cevap bulacaksınız.

çocukların sağlığını tehdit eden ve ciddi komplikasyonların gelişmesini tetikleyen su çiçeği hastalığından korunmalarını sağlamanın en etkili yolu, su çiçeği aşısı yaptırmaktır. Su çiçeği aşısı doğru zamanda yapıldığında çocukların sağlığını en üst seviyede korumaktadır.

Su çiçeği çocukluk döneminde sıkça görülen ağlık problemlerinin başında gelmektedir. Özellikle de okul öncesi çocuklarında su çiçeği riski daha yüksektir. Yaşları 1 ile 14 arasında olan her çocuğun su çiçeği aşısı yaptırmış olması gerekir. Su çiçeği aşısı %100 koruma sağlamaz ama su çiçeğine yakalanırsa bile hafif bir şekilde kısa sürede atlatmaktadır.

Su çiçeği aşısı diğer aşılarla birlikte uygulanabilir. Bir yaşını doldurmuş olan çocuklara güvenle su çiçeği aşısı yaptırılabilir. Çocuklarınızın bir yaşını doldurmasını bekleyin ve daha sonra uygun bir dönemde su çiçeği aşısı yaptırın. Eğer çocuk ergenlik dönemine geldiği halde halen su çiçeği geçirmemiş ise mutlaka aşı yaptırma fırsatı kaçırılmamalıdır.

Sagliksiteniz.Com

Su çiçeği aşısı ne zaman yapılır?
16 Eylül 2014 - 19:45:37 Yorum Yok 13 okunma 0 beğeni
Etiketler: çocuklara kaç yaşında su çiçeği aşısı yaptırılmalı, su çiçeği aşısı kaç yaşında yapılır, su çiçeği aşısı nasıl yapılır, su çiçeği aşısı yaptırma
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder