21 Ağustos 2015 Cuma

Tüy dökücü kür tarifi

Kadınların istenmeyen tüylerine kesin çözüm olacak tüy dökücü bitkisel kür tarifi, tüy dökücü krem tarifi ve evde istenmeyen tüylere çözüm sagliksiteniz.com ’da sizlerle paylaşıldı. Her kadının kurtulmak istediği bir sorun olan…

Kadınların istenmeyen tüylerine kesin çözüm olacak tüy dökücü bitkisel kür tarifi, tüy dökücü krem tarifi ve evde istenmeyen tüylere çözüm sagliksiteniz.com ’da sizlerle paylaşıldı.

Her kadının kurtulmak istediği bir sorun olan istenmeyen tüylere bitkisel yöntemlerle çözüm bulmak çok kolay. Tüy dökücü bitkisel kür ile istenmeyen tüylere doğal çözüm bulmak istiyorsanız, uzmanların bitkisel tüy dökücü kür tarifini hemen uygulamaya başlamalısınız.

Bitkisel tedavi yöntemleri konusunda uzman olan herbalistlerin önermiş olduğu tüy dökücü kür tarifine sizler için makalemizin devamında yer verdik. Kadınlar kadar erkeklerinde uygulaması tavsiye edilen tüy dökücü bitkisel krem için gerekli olan malzemeler ve bu malzemelerden nasıl evde tüy dökücü krem hazırlanması gerektiğini hep birlikte öğrenelim.

Malzemeler

Bir adet soğan Bir diş sarımsak Siyah merhem

Hazırlanışı:

Soğanımızı soyup ateşte ısıtıyoruz. Köz haline gelene kadar ısıttığımız soğanın ardından, sarımsağı rendeliyoruz. Daha sonra sarımsak ve siyah merhem iyice karıştırılmalıdır. Hazırlanan bu karışım tüy probleminden arındırılmak istenen bölgeye çok ince bir tabaka halinde sürülmelidir. Ardından közlediğimiz soğanı bu tabakanın üstüne koyuyoruz. Bu işlem tam bir hafta boyuna her gün tekrar edilmelidir.

Sagliksiteniz.Com

Tüy dökücü kür tarifi
8 Ekim 2014 - 22:00:44 Yorum Yok 61 okunma 0 beğeni
Etiketler: evde istenmeyen tüylere çözüm, tüy dökücü bitkisel kür tarifi, tüy dökücü krem tarifi
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder