4 Ağustos 2015 Salı

Dar iç çamaşırı giymenin zararları nelerdir?

Son zamanlarda hem erkekler hem de kadınlar tarafından tercih edilen dar iç çamaşırlarının sağlık açısından büyük zararları olduğu ortaya çıktığı için uzmanlar iç çamaşırı seçimlerinin dar olmamasından yana uyarılarda bulunuyorlar….

Son zamanlarda hem erkekler hem de kadınlar tarafından tercih edilen dar iç çamaşırlarının sağlık açısından büyük zararları olduğu ortaya çıktığı için uzmanlar iç çamaşırı seçimlerinin dar olmamasından yana uyarılarda bulunuyorlar. Kadınların hem alt üst iç çamaşırları erkeklerinde alt iç çamaşırı seçiminde dikkat etmesi gereken bu en önemli husus, ciddiye alınmazsa başta damar sıkışması olmak üzere mütenevvi sağlık problemleri husule gelir.

Uzun bir süredir giyilen dar iç çamaşırları bilhassa kadınları olumsuz etkiliyor. Dar iç çamaşırı giyen kadınların %80 ’inde damar sıkışmasına bağlı varis ve sistit oluşurken, erkeklerde giyilen dar iç çamaşırı üreme organını etkileyerek sperm kalitesini düşürüp buna bağlı olarak sperm üretimini sağlayan testislerin zarar görmesine sebep oluyor.

Dar iç çamaşırı kadar giyilen dar pantolonlarda aynı sorunların husule gelmesinde rol oynamaktadır. Yapılan istatistiksel çalışmalara göre de kanıtlanan bu sonuç, kadın ve erkeklerin dar iç çamaşırı ya da pantolon giyme alışkanlıklarından vazgeçmeleri gerektiğini gösteriyor.

Sagliksiteniz.Com

Dar iç çamaşırı giymenin zararları nelerdir?
26 Ekim 2012 - 15:00:40 Yorum Yok 471 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder