4 Ağustos 2015 Salı

Kırışıklıklara bitkisel maske tarifi

Yılların sebep olduğu mütenevvi sorunlardan dolayı husule gelen yüzdeki çökmeler ve kırışıklıklar doğanın sunmuş olduğu mucize bitkiler ile hazırlanan güzellik iksirleri sayesinde artık geride bırakılabilen sorunlar oluyor. Sizlerde yüzünüzde çökmeleri…

Yılların sebep olduğu mütenevvi sorunlardan dolayı husule gelen yüzdeki çökmeler ve kırışıklıklar doğanın sunmuş olduğu mucize bitkiler ile hazırlanan güzellik iksirleri sayesinde artık geride bırakılabilen sorunlar oluyor. Sizlerde yüzünüzde çökmeleri ve bu çökmelerin sebep olduğu kırışıklıkları dert etmekten kendinizi kurtarmak istiyorsanız civanperçemi kürünü hazırlayıp deneyebilirsiniz. Bitki ve güzellik uzmanlarının tavsiyelerinden yola açarak sizlerle paylaştığımız civanperçemi kürünün malzemeleri, hazırlanışı ve kullanılışı şöyledir.

Kırışıklıklara civanperçemi maskesi

Malzemeler

Civan perçemi çiçeği, Saf su Yarım fincan limon suyu Bir çorba kaşığı zeytinyağı Bir tatlı kaşığı süzülmüş bal Çırpılmış yumurta sarısı Yulaf unu

Hazırlanışı

Civanperçemi çiçeğini ilk olarak saf suda kaynatmanız gerekir. Ardından kaynattığınız civanperçeminin suyunu sıkmalı ve bir fincan suyun içinde soğumaya bırakmalısınız.Soğumaya bıraktığınız civanpeçeminin posasını ezmeli ve yarım fincan limon suyu, bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı süzülmüs bal ve çırpılmış yumurta sarısı ile iyice karıştırmalısınız. Ardından maske kıvamına gelene kadar karışımın içine yulaf unu eklemelisiniz.

Kullanılışı

Hazırlamış olduğunuz civanperçemi maskesini yüzünüz sürün. Bir saat bu şekilde bekleyin ve yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Son olarak birkaç defa da gül suyuna batırılmış pamuk ile yüzünüzü silin ve cilt tipinize uygun bir nemlendirici sürün.

Sagliksiteniz.Com

Kırışıklıklara bitkisel maske tarifi
27 Ekim 2012 - 19:30:10 Yorum Yok 38 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder