4 Ağustos 2015 Salı

Göz çizdirme ameliyatı ne kadar?

Gözlerinde ileri derece miyop sorunu olan hastalar için geliştirilmiş bir tedavi yöntemi olan göz çizdirme ameliyatı, bu hastaları artık gözlük kullanma sorunundan kurtaracak ve yaşantılarını daha iyi gören gözlerle devam…

Gözlerinde ileri derece miyop sorunu olan hastalar için geliştirilmiş bir tedavi yöntemi olan göz çizdirme ameliyatı, bu hastaları artık gözlük kullanma sorunundan kurtaracak ve yaşantılarını daha iyi gören gözlerle devam etmelerini sağlayacaktır. Daha önceleri yalnızca en fazla 10 dereceli miyop hastaları tedavi edilirken, günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte yeni üretilen aygıtlar sayesinde miyobu daha ileri derecede olan hastalarının da tedavi edilmesi sağlanmış oldu. Miyop hastası olan pek çok kişi ise göz çizdirme ameliyatının fiyatı ne kadar diye merak ediyor. İşte miyop hastalarının yüksek oranda tedavisini sağlayacak olan göz çizdirme ameliyatının ücretleri.

Göz çizdirme ameliyatı fiyatı

Dünyayı daha berrak ve doğal haliyle görme imkanı sunan göz çizdirme ameliyatı aynı zamanda kısa sürede iyileşme olanağı da sunuyor. İşlem lazerle yapıldığı için gözün iyileşme süresi yalnızca 10 dakika kadar kısa bir zaman dilimidir. Lazerle göz çizdirme ameliyatı %90 ’lık bir başarı sağlamaktadır. Fiyatı ise düşünüldüğü gibi çok da yüksek değildir.

Günümüzde miyop hastalarına bir umut ışığı olan göz çizdirme ameliyatının tek göz için fiyatı 1200-1500 TL aralığındadır. İki gözün tedavisi için ise fiyat 30.000 TL ’ye varabiliyor. Göz çizdirme ameliyatı olacaksınız ve sorununuz her iki gözünüzde de mevcutsa 30.000 TL ’yi gözden çıkarmanın gerekir. Geçmiş olsun.

Sagliksiteniz.Com

Göz çizdirme ameliyatı ne kadar?
13 Haziran 2013 - 18:30:27 Yorum Yok 117 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder