4 Ağustos 2015 Salı

Göz kapaklarında şişme neden olur?

Göz kapaklarında şişkinlik nedenleri göz kapaklarında şişme sebepleri göz kapakları neden şişer göz kapaklarında şişkinlik sebepleri göz kapağı şişmesi neden olabilir sagliksiteniz.com ’da açıkladık. Göz kapaklarında şişkinlik olmasının çeşitli sebepleri olduğunu…

Göz kapaklarında şişkinlik nedenleri göz kapaklarında şişme sebepleri göz kapakları neden şişer göz kapaklarında şişkinlik sebepleri göz kapağı şişmesi neden olabilir sagliksiteniz.com ’da açıkladık.

Göz kapaklarında şişkinlik olmasının çeşitli sebepleri olduğunu açıklayan uzmanlar, özellikle de endokrin problemleri ve böbrek sorunlarının göz kapaklarında şişliğe neden olan sık rastlanır sorunlar olduğunu belirttiler. Göz kapaklarında şişme meydana gelmesinin diğer sebepleri arasında ise tiroid hastalıkları (hipo tiroit, haşimato tiroiti gibi), metabolik sorunlar (diyabet, insülin direnci gibi), üst solunum hastalıkları (sinüzit, vs.) gelmektedir.

Göz kapaklarında şişme sebepleri olan bu sorunların varlığı söz konusu olduğu zaman, göz kapaklarında şişkinliğin inmesi için öncelikle bu sorunların tedavi edilmesi gerekiyor. Ayrıca bu tür hastalıkların yanı sıra geceleri uyurken yüksek yastıkla yatmak bile göz kapaklarında şişlik olmasına neden olur.

Yüz üstü uyumakta göz kapaklarında şişkinliğe yol açan sebepler arasındadır. Beslenmede çok tuzlu gıdalar tüketmekte göz kapaklarında şişkinlik sebepleri arasındadır. Fazla uyumak, göz kapaklarına iyi gelmeyen kozmetik ürünler kullanmak da göz kapaklarında şişme nedeni olabilir.

Sagliksiteniz.Com

Göz kapaklarında şişme neden olur?
13 Ağustos 2014 - 22:47:04 Yorum Yok 32 okunma 0 beğeni
Etiketler: göz kapağı şişmesi neden olabilir, göz kapakları neden şişer, göz kapaklarında şişkinlik nedenleri, göz kapaklarında şişkinlik sebepleri, göz kapaklarında şişme sebepleri
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder