4 Ağustos 2015 Salı

Gözyaşı kesesi iltihabı belirtileri

Gözyaşı kesesi iltihabı gözyaşı kesesi iltihabının belirtileri gözyaşı kesesi iltihabı belirtisi gözyaşı kesesi iltihabı belirtileri nelerdir gözyaşı kesesi iltihabının belirtisi nedir gözyaşı kesesinin iltihabı belirtileri hakkında sagliksiteniz.com adresimizde detaylı açıklamaları…

Gözyaşı kesesi iltihabı gözyaşı kesesi iltihabının belirtileri gözyaşı kesesi iltihabı belirtisi gözyaşı kesesi iltihabı belirtileri nelerdir gözyaşı kesesi iltihabının belirtisi nedir gözyaşı kesesinin iltihabı belirtileri hakkında sagliksiteniz.com adresimizde detaylı açıklamaları bulacaksınız.

Gözyaşı kesesi iltihabı belirtileri

Gözyaşı kesesi iltihabı ile karşılaşan pek çok hasta, karşılaştıkları bu sorundan ciddi yakınmalarda bulunuyor ve sorunun belirtileri fark edilmesine rağmen tedavisi için geç kalınırsa, gözyaşı kesesi iltihabı daha başka problemlerin ortaya çıkma riskini arttırır. Tıp literatüründe Dakriyosistit olarak tanımlanan gözyaşı kesesi iltihabının belirtileri başında kızarıklık, şişkinlik ve ağrı şikayetleri gelmektedir.

Gözyaşı kesesinde veya kanalında mütenevvi nedenlerden dolayı tıkanıklık olması, bu sorunu husule getirmektedir. Gözyaşı kesesi iltihabı belirtileri olan kızarıklık ve ağrı her hasta da görülen şikayetler değildir. Nadiren hastalar gözyaşı kesesi iltihabı ile karşılaşmalarına rağmen kızarıklık ve ağrı şikayetleri çekmiyordur. Bu durum ise gözyaşı kesesi iltihabının kronikleşmesine yol açtığından daha tehlikelidir.

Sagliksiteniz.Com

Gözyaşı kesesi iltihabı belirtileri
20 Nisan 2014 - 10:22:25 Yorum Yok 2 okunma 0 beğeni
Etiketler: gözyaşı kesesi iltihabı, gözyaşı kesesi iltihabı belirtileri nelerdir, gözyaşı kesesi iltihabı belirtisi, gözyaşı kesesi iltihabının belirtileri, gözyaşı kesesi iltihabının belirtisi nedir, gözyaşı kesesinin iltihabı belirtileri
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder