4 Ağustos 2015 Salı

Kanlı göz hastalığı tedavisi

Kanlı göz hastalığı nasıl geçer kanlı göz hastalığı nasıl tedavi edilir kanlı göz hastalığının tedavisi kanlı göz hastalığı tedavi yöntemleri kanlı göz hastalığına ne iyi gelir kanlı göz hastalığının geçmesi…

Kanlı göz hastalığı nasıl geçer kanlı göz hastalığı nasıl tedavi edilir kanlı göz hastalığının tedavisi kanlı göz hastalığı tedavi yöntemleri kanlı göz hastalığına ne iyi gelir kanlı göz hastalığının geçmesi için ne yapmalı sagliksiteniz.com ekibi sizler için araştırdı.

Kanlı göz hastalığı tedavisi

Sıcakların baş göstermeye başladığı günlerde göz hastalıklarına neden olan virüsler damlacık veya temas yoluyla göze bulaşıp göz iltihaplanmalarına yol açıyor. Göz rahatsızlıkları arasında yaz aylarında en çok rastlanan problemlerin başında kanlı göz hastalığı gelmektedir. Kanlı göz hastalığının tedavisi mutlaka uzman hekimler tarafından yapılmalı ve göze yabancı hiçbir madde uzman önerisi olmadan sürülmemelidir.

Sıcağın ve nemin artması nedeniyle kızarıklık, sulanma, batma, ışığa hassasiyet, göz kapaklarının şişme gibi belirtilerle kendini belli eden kanlı göz hastalığı tedavisi için virüse antibiyotikli göz damlaları ne yazık ki etki etmiyor. Kanlı göz hastalığı için kullanılması önerilen ilaçlar 3 haftadan sonra etkisini göstermeye başlayıp kanlı göz sorunu ortadan kalkıyor.

Kanlı göz hastalığının tedavisi esnasında ellerle göze dokunulmamalı ve göz ovuşturulmamalıdır. Hapşırırken ağız kol iç yüzü ile kapatılmalı ve eller muhakkak yıkanmalı, steril olunmalıdır. Yastık kılıfı, gözlük, makyaj malzemesi, göz damlası veya merhemi gibi şeyler ortak kullanılmamalı, kişiye özel olmalıdır. ancak o şekilde düzenli ilaç tedavisi ile birlikte kanlı göz hastalığı tedavi edilir.

Sagliksiteniz.Com

Kanlı göz hastalığı tedavisi
20 Nisan 2014 - 12:37:24 Yorum Yok 44 okunma 0 beğeni
Etiketler: kanlı göz hastalığı nasıl geçer, kanlı göz hastalığı nasıl tedavi edilir, kanlı göz hastalığı tedavi yöntemleri, kanlı göz hastalığına ne iyi gelir, kanlı göz hastalığının geçmesi için ne yapmalı, kanlı göz hastalığının tedavisi
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder