4 Ağustos 2015 Salı

Kirpik dibi iltihabı tedavisi

Kirpik dibi iltihabı kirpik dibi iltihabı nasıl tedavi edilir kirpik dibi iltihabı nasıl geçer kirpik dibi iltihabının tedavisi kirpik dibi iltihabına ne iyi gelir kirpik dibi iltihabının tedavi yöntemleri kirpik…

Kirpik dibi iltihabı kirpik dibi iltihabı nasıl tedavi edilir kirpik dibi iltihabı nasıl geçer kirpik dibi iltihabının tedavisi kirpik dibi iltihabına ne iyi gelir kirpik dibi iltihabının tedavi yöntemleri kirpik dibi iltihabı tedavi yolları hakkında sagliksiteniz.com ’da merak ettiklerine yanıt bulacaksınız.

Kirpik dibi iltihabı tedavisi

Gözde husule gelen yanma, kaşıntı, batma ve kalınlaşma gibi sorunlarla kendini belli eden kirpik dibi iltihabının tedavisi kısa zaman içinde gerçekleştirilmez ise, ciddi göz sağlığı problemleri ortaya çıkmaya başlar. Normalde göz kapağında bulunan bakterilerin aşırı bir şekilde çoğalmasından dolayı meydana gelen kirpik dibi iltihabı, her yaşta, her cinsiyette yaygın olarak husule gelen göz sağlığı sorunlarındandır.

Cildin aşırı yağlı olması ve göz kapağındaki yağ bezelerin anormal bir yapıda olması gibi etkenlerden ötürü bakteriler çoğalma gösterir ve kirpik dibi iltihabı meydana getirir. Aynı zamanda kirpik dibi iltihabı virüsler, alerjik etkenler, ilaçlar, sigara dumanı, kimyasal maddeler gibi faktörlerden de kaynaklı ortaya çıkan bir problemdir.
Kirpik dibi iltihabı tedavisi uzun bir zaman alır. Bu süre zarfı içinde göz hijyenine çok dikkat edilmeli, eller ile göz ovuşturulmamalı ve eller sık sık yıkanmalıdır.

Gözü etkileyecek her türlü duman, kir, tozdan da gözü korumak gerekir. Bebek şampuanı veya kapak hijyeni için özel geliştirilmiş temizleme solüsyonları kirpik dibi iltihabın tedavisinde büyük önem taşır. Göz kapağı kenarlarının düzenli temizlenmesi kirpik dibi iltihabının tedavisini kısaltır. Unutmayın göz kapağı ve kirpik bakımı kirpik dibi iltihabının ortadan kalkmasındaki en temel şeydir. Göz kapağı kenarına, yakmayacak biçimde, sıcak pansumanı da düzenli bir şekilde uygulanmalıdır.

Sagliksiteniz.Com

Kirpik dibi iltihabı tedavisi
23 Nisan 2014 - 18:42:25 Yorum Yok 103 okunma 0 beğeni
Etiketler: kirpik dibi iltihabı, kirpik dibi iltihabı nasıl geçer, kirpik dibi iltihabı nasıl tedavi edilir, kirpik dibi iltihabı tedavi yolları, kirpik dibi iltihabına ne iyi gelir, kirpik dibi iltihabının tedavi yöntemleri, kirpik dibi iltihabının tedavisi
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder