4 Ağustos 2015 Salı

Bebeklerde göz tansiyonu tedavisi

Bebeklerde göz tansiyonu bebeklerde göz tansiyonu nasıl tedavi edilir bebeklerde göz tansiyonu nasıl geçer bebeklerde göz tansiyonu tedavi edilir mi yeni doğan bebeklerde göz tansiyonunun tedavisi göz tansiyonu tedavisi hakkında…

Bebeklerde göz tansiyonu bebeklerde göz tansiyonu nasıl tedavi edilir bebeklerde göz tansiyonu nasıl geçer bebeklerde göz tansiyonu tedavi edilir mi yeni doğan bebeklerde göz tansiyonunun tedavisi göz tansiyonu tedavisi hakkında merak ettiklerinizi sagliksiteniz.com adresimizde açıkladık.

Bebeklerde göz tansiyonu tedavisi

Tıp dalında glokom olarak tanımlanan göz tansiyonu ekseri ileri yaş problemlerinden birisi olsa da, ne yazık ki 10-15 bin doğumda bir bebeklerde de husule gelmektedir. Glokom yani göz tansiyonu bebeklerde kalıcı körlüğe yol açabilir, bu sebeple bebeklerde göz tansiyonuna çok dikkat etmek, ailelerin bu konuda bilinçlenmesi gerekmektedir.

Bebeklerde göz tansiyonu tedavisi yapılmadığı zaman pek çok göz hastalıklarının ortaya çıkma riski yüksektir. Bu risklerin arasında en ciddi olanı da kalıcı körlük problemidir. Göz tansiyonu ömür boyu tedavi gerektiren bir hastalıktır. Bu sorunun geriye dönüşü ne yazık ki mümkün değildir.

Göz tansiyonu tedavisi için ilaç ve lazer tedavisi uygulanıyor. Ama tüm bu ilaç ve lazer tedavisine rağmen yine de göz tansiyonu ilerleyebiliyor. Tedavi sonrasında da mutlaka hastaların düzenli bir şekilde muayene olmaları gerekir. Bebeklerde göz tansiyonu tedavisinin tek yolu ameliyattır.

Sagliksiteniz.Com

Bebeklerde göz tansiyonu tedavisi
22 Nisan 2014 - 15:30:49 Yorum Yok 2 okunma 0 beğeni
Etiketler: bebeklerde göz tansiyonu, bebeklerde göz tansiyonu nasıl geçer, bebeklerde göz tansiyonu nasıl tedavi edilir, bebeklerde göz tansiyonu tedavi edilir mi, göz tansiyonu tedavisi, yeni doğan bebeklerde göz tansiyonunun tedavisi
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder