17 Ağustos 2015 Pazartesi

Kulak içinde sivilce tedavisi

Mütenevvi nedenlerden dolayı kulak içinde çıkan sivilcelerin tedavisi için bitkisel tedavi metotlarından faydalanılabilir. Kulak içinde sivilce birkaç gün içinde kendiliğinden geçer ancak, özellikle de iltihaplı sivilceler büyük sorun yaşattığı için…

Mütenevvi nedenlerden dolayı kulak içinde çıkan sivilcelerin tedavisi için bitkisel tedavi metotlarından faydalanılabilir. Kulak içinde sivilce birkaç gün içinde kendiliğinden geçer ancak, özellikle de iltihaplı sivilceler büyük sorun yaşattığı için bir an evvel bu sivilceden kurtulmak istenir. Kulak içinde çıkan sivilcenin daha erken dönemde geçmesi için aşağıdaki bitkisel tedavi yöntemlerini deneyebilirsiniz.

Kulak içinde sivilce bitkisel tedavisi

Kulak içinde çıkan sivilcenin bitkisel tedavisi

Kulak içinde oluşan iltihaplı sivilcelerin bitkisel tedavisi için uzmanlar en etkili yöntemin soğan kürü olduğunu söylemekteler. Soğan suyu kürü evde kolaylıkla hazırlanabilir. Kuru soğanı rendeleyin ve çıkan soğan suyuna kulak temizleme çubuğunu batırıp iltihaplı sivilcenin üzerine sürün. Günde iki kez bu kürü uyguladığınız zaman kısa sürede kulak içinde çıkan sivilce geçecektir.

Aynı şekilde bir miktar marulun suyunu sıkıp kulak içindeki sivilceye sürmekte çok yararlıdır. Kulak içi sivilce bitkisel tedavisi için şu yöntemi de deneyebilirsiniz:

Bir litre suyun içine bir avuç taze ceviz yaprağı eklenip, kaynatılır ve günde 2 defa kulak temizleme pamuğu yardımıyla sivilceli bölgeye sürülür.

Sagliksiteniz.Com

Kulak içinde sivilce tedavisi
31 Temmuz 2013 - 23:00:48 1 Yorum 1.124 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder