4 Ağustos 2015 Salı

Sabahları göz kapağı şişmesi nedenleri

Pek çoğumuz sabahları uyandığımız zaman vücudumuzun şiş olduğunu fark eder ve bilhassa da göz şişkinliğinden dolayı ciddi manada şikayetleniriz. Çünkü sabah uyandığımızda göz kapaklarımızın şiş olması estetik görünüm açısında hiçte…

Pek çoğumuz sabahları uyandığımız zaman vücudumuzun şiş olduğunu fark eder ve bilhassa da göz şişkinliğinden dolayı ciddi manada şikayetleniriz. Çünkü sabah uyandığımızda göz kapaklarımızın şiş olması estetik görünüm açısında hiçte hoş olmayan bir görüntü sergiler. Bazen geceleri uyumadan önce tükettiğimiz besinlerden kaynaklanan sabahları göz kapağı şişmesi, bazen de bir takım hastalıkların belirtisi olabiliyor. İşte sabahları göz kapağı şişkinliğinin nedenleri:

Sabahları göz kapağı şişmesi

Sabahları uyandığımız zaman göz kapağı şişmesi ile karşılaşmamız nedenleri oldukça çeşitlidir ve bu çeşitlilik arasında en sık rastlanan ise geceleri ağlayarak uyumaktır. Gece yatmadan önce canınızı sıkan bir şeylere ağladığınız zaman sabahları göz kapağı şişliği ile karşılarsınız. Bu durum kısa sürede geçicidir ve hiçbir tehlikeye işaret etmez. Ancak gece ağlamamamıza rağmen husule gelen göz kapağı şişlikleri şu hastalıkları işaret etmektedir:

Göz kapağı iltihaplanması Göz alerjisine yakalanma Göz nezlesi olma Gözü böcek sokması Kızamık Kalp hastalıkları Böbrek hastalıkları

İşte tüm bu rahatsızlıklar sabahları göz kapağında şişkinlik nedenleridir. Bilhassa da uzun süre geçmeyen ve sürekli şişen göz kapakları kalp ve böbrek hastalıklarının varlığından haberdar eder.

Sagliksiteniz.Com

Sabahları göz kapağı şişmesi nedenleri
8 Haziran 2013 - 19:20:37 Yorum Yok 416 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder