4 Ağustos 2015 Salı

Suyun bilinmeyen faydaları

Suyun bilinmeyen özellikleri suyun bilinmeyen yararları suyun bilinmeyen faydası suyu faydaları suyun sağlığa yararları suyun sağlığa yararları nelerdir sagliksiteniz.com ’da! Sağlığın korunması ve yaşamın sürdürülebilmesi için en gerekli madde olan suyun…

Suyun bilinmeyen özellikleri suyun bilinmeyen yararları suyun bilinmeyen faydası suyu faydaları suyun sağlığa yararları suyun sağlığa yararları nelerdir sagliksiteniz.com ’da!

Sağlığın korunması ve yaşamın sürdürülebilmesi için en gerekli madde olan suyun bilinmeyen faydaları ortaya çıktı. Pek çoğumuz su içmeyi ihmal ediyoruz, oysaki su içmeyerek sağlığımıza en büyük hata yaptığımızı bilmiyoruz. Su hem metabolizmanın düzenlenmesi hem de vücudumuzdaki tüm reaksiyonların görevini yerine getirmesi için çok önemli bir sıvıdır.

Suyun faydaları başında hücrelerin yenilenmesi geliyor. Su sayesinde hücrelerimize oksijen ve besin maddeleri taşınıyor. Böbreklerde oluşan atıklar su ile vücuttan gönderiliyor. ağız, göz ve buru dokularında nemlilik olması da suyun yararları arasındadır. Dışkının yumuşaması ve kabızlığın önlenmesi, vücuttan ödemin atılması, kolay kilo verilmesi de suyun faydaları başında geliyor.

Besinlerin sindirilmesinde rol oynayan tükürük ve mide salgısının görevini daha iyi yapması için suya ihtiyacı vardır. Vücudun ihtiyaç duymuş olduğu minerallerin büyük bir çoğunluğu suyun içinde bulunmaktadır. soğuk algınlığı, idrar yolu enfeksiyonları, böbrek taşları ve mesane kanseri riskinin minimuma indirilmesini sağlamakta suyun sağlığa olan faydaları arasında.

Sagliksiteniz.Com

Suyun bilinmeyen faydaları
15 Temmuz 2014 - 19:00:37 Yorum Yok 6 okunma 0 beğeni
Etiketler: suyu faydaları, suyun bilinmeyen faydası, suyun bilinmeyen özellikleri, suyun bilinmeyen yararları, suyun sağlığa yararları, suyun sağlığa yararları nelerdir
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder