4 Ağustos 2015 Salı

Tavuk karası nasıl tedavi edilir?

Tavuk karası tavuk karası nedir tavuk karası nasıl geçer tavuk karası tedavisi tavuk karası hastalığı tedavisi tavuk karası nasıl giderilir gece körlüğü tedavisi sizler için sagliksiteniz.com adresimizde açıkladık. Halk arasında…

Tavuk karası tavuk karası nedir tavuk karası nasıl geçer tavuk karası tedavisi tavuk karası hastalığı tedavisi tavuk karası nasıl giderilir gece körlüğü tedavisi sizler için sagliksiteniz.com adresimizde açıkladık. Halk arasında tavuk karası hastalığı olarak bilinen gece körlüğü, vücutta A vitamininin çok fazla eksik olmasından kaynaklı husule gelen bir göz hastalığıdır.

Tavuk karası tedavisi

Tavuk karası hastalığının genel sebeplerine göz attığımız zaman, balık, süt, yumurta ve diğer süt ürünlerinin çok az tüketilmesi yer alıyor. Çünkü tüketilen bu yiyecekler gözün retina tabakası için önem teşkil etmektedir. Gözün aşırı yorulması ve ışıklı ortamda çok fazla bulunmakta tavuk karası, gece körlüğü nedenlerindendir.

Tavuk karası hastalığının tedavisi için gözlük kullanımı önerilmez. Çünkü gözlük kullanmak ile bu hastalığın çözümü sağlanmamaktadır. Gözlük tavuk karası tedavisinde hiçbir etki yaratmıyor. Tavuk karası tedavisi ancak düzenli beslenme iledir. A ve D vitamini tüketilmesi tavuk karasının tedavisinde büyük önem taşır. Beslenmede sıkıntı çeken hastalar için iştah arttırıcı ilaçlar da reçete edilebilir.

Sagliksiteniz.Com

Tavuk karası nasıl tedavi edilir?
17 Nisan 2014 - 16:38:48 Yorum Yok 25 okunma 0 beğeni
Etiketler: gece körlüğü, gece körlüğü tedavisi, tavuk karası, tavuk karası hastalığı tedavisi, tavuk karası nasıl geçer, tavuk karası nasıl giderilir, tavuk karası nedir, tavuk karası tedavisi
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder