4 Ağustos 2015 Salı

Yazın bebeğin banyosu kaç günde bir olmalı?

Bebeğe haftada kaç defa banyo yaptırmalı bebeğin banyosu kaç günde olmalı bebek banyosu hakkında bebeklere banyo nasıl yaptırılmalı bebek banyosu ne kadar zamanda bir olmalı yazın bebek banyosu hakkında tüm…

Bebeğe haftada kaç defa banyo yaptırmalı bebeğin banyosu kaç günde olmalı bebek banyosu hakkında bebeklere banyo nasıl yaptırılmalı bebek banyosu ne kadar zamanda bir olmalı yazın bebek banyosu hakkında tüm merak edilenlere sagliksiteniz.com ’da yer verdik.

Çocuk sağlığı hastalıkları uzmanları yaz aylarında artan sıcaklık sebebiyle bebeklerin de yetişkinler kadar bu sıcaklardan bunaldığını ve kötü etkilendiğini söylemekteler. Yaz sıcaklarında bebeklerinizin serinlemesini ve terden dolayı isilik çıkartmasını önlemek istiyorsanız yaz aylarında bebeğin banyosunu gün aşırı olarak ayarlamalısınız.

Bebeklerin aşılanma günleri hariç günaşırı ılık su ile banyo ettirilmesini öneren uzman doktorlar, sıcaklarda bunalan bebeklerin rahatlayacağını ve duş yaparak yaz hastalıklarından da korunacağını açıkladılar. Sağlıklı bir yaz dönemi için anne ve babaların çok dikkatli olması gerekir. Terlemeye bağlı artan sıvı kaybına karşıda çok itinalı davranmayı tavsiye eden uzmanlar, bebeklerin daha sık emzirilmesini tavsiye ediyorlar.

Sagliksiteniz.Com

Yazın bebeğin banyosu kaç günde bir olmalı?
21 Temmuz 2014 - 18:30:05 Yorum Yok 8 okunma 0 beğeni
Etiketler: bebeğe haftada kaç defa banyo yaptırmalı, bebeğin banyosu kaç günde olmalı, bebek banyosu hakkında, bebek banyosu ne kadar zamanda bir olmalı, bebeklere banyo nasıl yaptırılmalı, yazın bebek banyosu
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder