4 Ağustos 2015 Salı

Yağlı saçtan nasıl kurtulunur?

Yağlı saçlar için doğal yöntemler yağlı saçlara çözüm önerileri yağlı saçlara ne yapılmalı saç yağlanmasına karşı ne yapmalı saç yağlanmasından nasıl kurtulurum sagliksiteniz.com ’da! Hem kadınların hem de erkeklerin en çok…

Yağlı saçlar için doğal yöntemler yağlı saçlara çözüm önerileri yağlı saçlara ne yapılmalı saç yağlanmasına karşı ne yapmalı saç yağlanmasından nasıl kurtulurum sagliksiteniz.com ’da!

Hem kadınların hem de erkeklerin en çok yakındığı estetik görünüm ve güzellik sorunlarından bir tanesi olan yağlı saçlara çözüm önerileri ile karşınızdayız. Güzellik ve bakım uzmanları tarafından önerilen tavsiyeleri yerine getirerek yağlı saçlardan kurtulmak mümkün. Yağlı saçlara çözümler için konumuzun devamını okumaya ne dersinizi?

Yağlı saçlara ne yapılmalı?

Yağlı saçlarınızdan dolayı her gün duş almaktan bıkkınlık geldiyse, pratik çözüm önerileri sayesinde saç yağlanmasına doğal çözümler bulacaksınız. Yağlı saçlar için doğal yöntemler sayesinde hem saç sağlığınızı koruyacak hem de saçlarınızın yağlanmasını önlemiş olacaksınız. Her gün yağlanan saçlarla baş etmek için işte sizlere saç yağlanmasına karşı yapılması gerekenler:

Duş alırken suyun çok sıcak olmaması, ılık olması gerekir. Çünkü sıcak su saç derisini kurutur ve akabinde vücut daha fazla yağ üretmeye başlar.
Saç tipiniz ile uyumlu şampuanlar kullanın. Kesinlikle krem bazlı şampuanlardan kaçının.
Saçlarınızı sık sık taramak ya da ovmakta saçları yağlandırır.
Saç bakım kremi kullananlar ise, kesinlikle saç diplerine değil saç uçlarına krem uygulamalıdır.
Haftada yalnız bir defa sirkeli su ile saçlarınızı durulayın ve kendi kendi kurumasına bırakın, saç kurutma makinesi kullanmayın.

Sagliksiteniz.Com

Yağlı saçtan nasıl kurtulunur?
21 Temmuz 2014 - 17:30:13 Yorum Yok 374 okunma 0 beğeni
Etiketler: saç yağlanmasına karşı ne yapmalı, saç yağlanmasından nasıl kurtulurum, yağlı saçlar için doğal yöntemler, yağlı saçlara çözüm önerileri, yağlı saçlara ne yapılmalı
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder