4 Ağustos 2015 Salı

Bebeklerde göz tansiyonu belirtileri

Bebeklerde göz tansiyonu bebeklerde göz tansiyonunun belirtileri bebeklerde göz tansiyonu belirtisi bebeklerde göz tansiyonu belirtileri nelerdir bebeklerde göz tansiyonu ve belirtileri bebeklerde göz tansiyonu neden olur bebeklerde göz tansiyonunun belirtileri…

Bebeklerde göz tansiyonu bebeklerde göz tansiyonunun belirtileri bebeklerde göz tansiyonu belirtisi bebeklerde göz tansiyonu belirtileri nelerdir bebeklerde göz tansiyonu ve belirtileri bebeklerde göz tansiyonu neden olur bebeklerde göz tansiyonunun belirtileri nelerdir bebeklerde göz tansiyonu tedavisi hakkında sagliksiteniz.com adresimizde uzmanların açıklamalarına yer verdik.

Bebeklerde göz tansiyonu belirtisi

Glokom yani halk arasında bilinen adıyla göz tansiyonu, ekseri 40 yaşından sonra husule gelen hastalıkların başında gelse de, ne yazık ki çocukluk döneminde hatta doğuştan da bebeklerde görülebilen ciddi hastalıklar arasındadır.

Yavaş ilerleme kaydeden, tedavi edilmediğinde körlüğe yol açan göz tansiyonu bebeklerde daha büyük risk teşkil etmektedir. Bu sebeple bebeklerde göz tansiyonu belirtileri daha çok ciddiye alınmalı ve zaman kaybetmeden bebeklerde göz tansiyonu tedavi edilmelidir.

Yetişkin ve yaşlılarda birincil göz tansiyonu dediğimi çeşidi meydana gelirken, bebeklerde ve çocukluk döneminde ise ikincil göz tansiyonu türüne rastlanmaktadır.

10-15 bin doğumda bir görülebilen bir sorun olsa da, oldukça ciddi ve kalıcı problemlere yol açan göz tansiyonunda anne ve babanın çok bilinçli olması ve tedbirli davranması gerekiyor. Bebeklerde göz tansiyonunun belirtileri gözde büyüme, fazla yaşarma, ışığa karşı hassasiyet, ışığa karşı göz kırpmadır. Bu tür şikayetler bebeğinizde varsa mutlaka kısa zaman içinde bir göz doktoruna başvurmalısınız.

Sagliksiteniz.Com

Bebeklerde göz tansiyonu belirtileri
20 Nisan 2014 - 16:30:12 Yorum Yok 4 okunma 0 beğeni
Etiketler: bebeklerde göz tansiyonu, bebeklerde göz tansiyonu belirtileri nelerdir, bebeklerde göz tansiyonu belirtisi, bebeklerde göz tansiyonu neden olur, bebeklerde göz tansiyonu tedavisi, bebeklerde göz tansiyonu ve belirtileri, bebeklerde göz tansiyonunun belirtileri, bebeklerde göz tansiyonunun belirtileri nelerdir
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder