11 Eylül 2015 Cuma

1 haftada 1 beden incelten diyet

Doyulduğu halde tabağa konulan yemeğin bitirilmeye çalışılması kilo problemlerinin yaşanmasında en büyük sebeplerden bir tanesi olduğu için, uzmanlar bu alışkanlığın yok edilmesini öneriyorlar. Tabağa sadece doyulacağı kadar yemek konulmasını ve…

Doyulduğu halde tabağa konulan yemeğin bitirilmeye çalışılması kilo problemlerinin yaşanmasında en büyük sebeplerden bir tanesi olduğu için, uzmanlar bu alışkanlığın yok edilmesini öneriyorlar. Tabağa sadece doyulacağı kadar yemek konulmasını ve tabağın tıka bası doldurulmamasını öneren uzmanlar, fazla yemeğin hem israf olduğunu hem de bel ve basen bölgesinde ciddi bir yağlanma yaratacağını söylemekteler.

Ayrıca az yemek yendiğinde halsiz kalırım, sağlığım bozulur, az yemeden duramam gibi bahanelerin de yol edilmesi, az ama sık tüketmeye özen gösterilmesi gerekir. Kendinize olan güveni kazanır ve bu alışkanlıktan kurtulmayı başarırsanız verdiğiniz kilolara siz bile inanamazsınız.

Ne yapsam olmuyor, bir türlü kilo veremiyorum, kilo vermek için ne yapmak gerekir, kısa sürede nasıl incelirim diyorsanız o zaman da haftada bir beden incelten diyet programını güvenle uygulayabilirsiniz. 1 haftada 1 beden incelme sağlamak için uzmanların önermiş olduğu diyet programını deneyin.

Bir haftada bir beden incelten diyet programı

Kahvaltı

1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği 1 adet hindi sosis veya normal sucuk 1 dilim fıstıklı tahin helvası veya 1 tatlı kaşığı çikolata ezmesi 1 kase mevsime uygun meyveler ile hazırlanmış meyve salatası bol domates salatalık

Ara öğün

2 adet galeta

Öğle

1 tost 1 su bardağı ayran

İkindi

2 galeta 1 orta boy taze meyve

Akşam

1 küçük tabak zeytinyağlı kabak yemeği 4 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği az yağlı salata

Ara

1 su bardağı az yağlı tercih edilen süt ve 4 adet tercih edilen kuru meyve

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

1 haftada 1 beden incelten diyet
9 Haziran 2012 - 11:00:47 Yorum Yok 208 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder