11 Eylül 2015 Cuma

Ekmek yiyerek zayıflama

Uzmanların bir kısmı ekmek tüketilmeden zayıflamayı önerse de, ekmeğin önemi hayatımızın için oldukça büyüktür. Bazıları belki ekmek tüketmeden diyet yapabilir ama ekmek tüketmeyi sevenler için ekmeksiz bir yaşam zordur. İşte…

Uzmanların bir kısmı ekmek tüketilmeden zayıflamayı önerse de, ekmeğin önemi hayatımızın için oldukça büyüktür. Bazıları belki ekmek tüketmeden diyet yapabilir ama ekmek tüketmeyi sevenler için ekmeksiz bir yaşam zordur. İşte bu kişiler için önerimiz ekmek diyetidir. Hem doygunluk sağlamış olacaksınız hem de, fazla kilolarınızdan kurtulacaksınız.

Ekmek diyeti ile zayıflama yolunu seçenler kesinlikle 3 günden fazla bu diyeti uygulamamalılar. Bu diyet tek gıda rejimidir. Sadece 3 gün uygulanması gereken bu diyette, 101-2 dilim kızarmış ekmek tüketebilirsiniz. Günlük kalori miktarı 900 Cal ’i geçmemelidir.

Düzenli öğün araları ile bir dilim eklemeğe tek seferde sürebildiğiniz tereyağı sürün. Yanında şekersiz çay ve kahve tüketin. Bu diyeti 3 gün olmak şartı ile tek sefer uygulayın. Tek gıda rejimi olduğu için uzun süre uygulanması tehlikelidir.

Günlük menü

3 gün boyunca;

Sabah: 2-3 dilim ekmek. Öğle: 3-4 dilim ekmek. Akşam: 3-4 dilim ekmek.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Ekmek yiyerek zayıflama
18 Mart 2012 - 22:00:41 1 Yorum 64 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder