11 Eylül 2015 Cuma

Göbek eriten sporlar nelerdir?

Göbek yağlarını eritmekte zorlananlar için, bu sorundan kurtulmanıza yardımcı olacak önerilerde bulunmak istiyoruz. Göbek bölgesinde biriken fazla yağlar canınızı mı sıkıyor? Bu yağları nasıl eriteceğinizi bilmiyor musunuz? O halde bu…

Göbek yağlarını eritmekte zorlananlar için, bu sorundan kurtulmanıza yardımcı olacak önerilerde bulunmak istiyoruz. Göbek bölgesinde biriken fazla yağlar canınızı mı sıkıyor? Bu yağları nasıl eriteceğinizi bilmiyor musunuz? O halde bu önerilere kulak verin!

Göbeğinizde ki fazlalıkları diyet ile veremediyseniz, birde spor yapmayı deneyin. Göbek yağlarınızı eritmek için düzenli yapılan spordan daha etkili bir şey yoktur. Rutin olarak uygulayacağınız spor hareketleri ile kısa bir sürede istediğiniz formu elde edeceksiniz. Tabi yediklerinize de biraz dikkat ederseniz…

Göbek eriten sporlar

Mekik Çekme

Mekik, karın kaslarınızı çalıştırmak için yapabileceğiniz en güzel spordur. Sabah ve akşam düzenli olarak dayanabildiğiniz kadar mekik çekin. Bu hareket karın kaslarınızın güçlenmesi ve bu bölgedeki yağlarınızın erimesini sağlayacaktır.

Pilates Yapma

Güçlendirme ve germe işlemi gören pilates, düzenli olarak yapıldığı zaman vücudunuzun daralmış olduğunu göreceksiniz. Kaslarınızı ince ve uzun bir şekilde geliştirirken, yağ kütlesinin de erimesini sağlayacaktır. Pilates ile de biçimli karınlara sahip olmak mümkün.

Çember (Hulahup) Çevirme

Çember çevirmekte göbek bölgesindeki fazla yağların kısa bir sürede erimesini sağlayan sporlardan biridir. Evinizde ara sıra çember çevirin. Başlarda biraz zorlanabilirsiniz, ama zamanla alışacağınızdan emin olun. Emin olun ki çember çevirmek eğlenceli olacaktır.

Yürüyüş

Yürüyüşte göbeğinizi eritmek için iyi bir spordur. Ama unutmayın ki hızlı ve tempolu yürümek, yürürken de karın kaslarınızı sıkmanız gerekir. Her gün yürüyüş yapın, eğer vaktiniz yoksa haftada 3 kerede yüreyebilirsiniz.

Yüzme

Formunuzu kontrol altında tutmak için en iyi egzersiz, yüzmektir. Saatte 500 kaloriyi yüzerek yakabilirsiniz. Yüzme hem vücudunuzu şekle sokacak hem de göbeğinizde ki fazlalıkları atacaktır.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Göbek eriten sporlar nelerdir?
13 Ocak 2012 - 15:00:37 Yorum Yok 215 okunma 0 beğeni
Etiketler: göbek eritme yöntemleri
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder