11 Eylül 2015 Cuma

5 Günde 5 kilo diyeti

5 günde 5 kilo verdiren diyet sayesinde müessir sonuçlar elde etmeniz son derece mümkün, hanımlar ve beyler. Bu diyeti uygulamak oldukça kolay; ancak dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var ki…

5 günde 5 kilo verdiren diyet sayesinde müessir sonuçlar elde etmeniz son derece mümkün, hanımlar ve beyler. Bu diyeti uygulamak oldukça kolay; ancak dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var ki bunların en başında da bol sol su içmek gelir. Çünkü diyet esnasında vücudunuz çok su kaybedeceği için gün içerisinde suyu sık içmeye özen gösterin.

Bu diyeti düzenli ve aksatmadan sürdürmelisiniz. 5 gün içerisinde uygulayacağınız diyetin 6. ve 7. günleri çok önemlidir. Kilo almaya müsait bir yapıya sahip olanlar, almış oldukları 5 kiloluk fazlalığı 5 günde geri verebilecekler. Vücudunuzun kolay alışacağı bir diyet olan 5 günde 5 kilo diyet listesi ise şöyle;

1.gün:

Tüketebildiğiniz kadar patates tüketebilirsiniz;ancak haşlanmış olması şartıyla. Sabah, öğle ve akşam haşlanmış patates.

2. gün:

Canınızın istediği her sebzeyi yiyebilirsiniz. Sebzeleri yağsız pişirmeye dikkat edin. Haşlanmış sebzeler sizin için en uygunudur.

3. gün:

Yağsız olmak şartı ile ızgarada yada haşlanmış olarak et yiyebilirsiniz. Tavuk ve balık ilk tercihleriniz olsun.

4. gün:

İstediğiniz kadar meyve tüketmekte özgürsünüz.

5. gün:

İçerisinde yumurta olan her şeyi yiyebilirsiniz.

6. ve 7. günler:

5 günün ardından 6. ve 7. günlerde midenizi çok fazla yormadan canınızın istediğini tüketebilirsiniz. Ancak dediğimiz gibi mideyi fazla yormak yok! Ardından tekrar başa dönüp diyeti uygulamaya devam edebilirsiniz.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

5 Günde 5 kilo diyeti
29 Mart 2012 - 18:30:45 Yorum Yok 88 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder