11 Eylül 2015 Cuma

Yağ yakıcı zayıflama çayı ve tarifi

Yaz aylarında bilhassa kadınların başının belası olan fazla yağlar, bu zamana kadar hayatınızı kabusa çevirmiş olabilir, ancak o günler artık yağ yakıcı zayıflama çayı ile geride kalıyor. Yağ yakıcı zayıflama…

Yaz aylarında bilhassa kadınların başının belası olan fazla yağlar, bu zamana kadar hayatınızı kabusa çevirmiş olabilir, ancak o günler artık yağ yakıcı zayıflama çayı ile geride kalıyor. Yağ yakıcı zayıflama çayını evinizde bulunan elma, limon, tarçın gibi malzemelerden hazırlıyor ve düzenli olarak içerek de fazla yağlarınıza elveda diyorsunuz.

Aşırı kilolar hem sağlığı hem de estetik görünümü olumsuz etkiliyor. Kilonuz kaç olursa olsun yağ yakan zayıflama çayı ile kısa bir sürede tüm fazlalıklarınızdan kurtulacağınızın garantisini veren uzmanlar, bu çayın aynı zamanda kabızlığa ve tansiyon düşmesine de iyi geldiğini söylemekteler. Yağ yakan zayıflama çayı metabolizmanızı hızlandırarak sizi fazla kilolarınızdan arındıracak.

Malzemeler:

İki orta boy limon Bir tatlı kaşığı kuru karanfil Bir tatlı kaşığı tane karabiber Bir dal kabuk tarçın İki orta boy elma

Hazırlanışı:

Elmayı ve limonu kabuklarıyla birlikte 4 eş parçaya ayırın. Ayırdığınız elma ve limonu 3 litrelik suyun içine atın. Ardından tarçını, karanfili ve karabiberi de bu suya ekleyin. 20 dakika ateşte kaynatın sonra süzerek ılık ılık için.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Yağ yakıcı zayıflama çayı ve tarifi
15 Haziran 2012 - 10:00:00 1 Yorum 354 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder