11 Eylül 2015 Cuma

Oturarak zayıflamak nasıl olur?

Karın bölgesi yağlanmalarından oturarak zayıflayabileceğinizi söylesek, ne dersiniz? Kulağa imkansız geliyor olabilir, ama bu mümkün. Oturduğunuz yerden yapacağınız birkaç hareket ile rahatlıkla göbeğinizden kurtulabilir ve kendinizi oldukça mutlu hissedebilirsiniz. Oturduğumuz…

Karın bölgesi yağlanmalarından oturarak zayıflayabileceğinizi söylesek, ne dersiniz? Kulağa imkansız geliyor olabilir, ama bu mümkün. Oturduğunuz yerden yapacağınız birkaç hareket ile rahatlıkla göbeğinizden kurtulabilir ve kendinizi oldukça mutlu hissedebilirsiniz.

Oturduğumuz yerden kilo vermek, kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi? Özellikle oturarak iş yapanlar ve hareket olanağı kısıtlı olanlar bu yöntemleri mutlaka denemeliler.

Oturduğunuz esnada karın kaslarınızı sıkın ve bir müddet bu şekilde kalın. Daha sonra sıktığınız karın kaslarınızı bırakın ve gevşeyin.
Çapraz karın kaslarınızı çalıştırmak için ise, çapraz olarak sağ elinizi sol dizinizi geçecek yönde çevirin. Bu hareketi daha sonra tersi yönde de tekrarlayın.

Üst karın kasların otururken çalışması zordur. Bu karın kaslarını oturarak mümkün olduğu kadar çalıştırmak için, boynunuzu iyice öne doğru eğin ve çenenizi göğsüne yaslayarak biraz bu şekilde bekleyin.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Oturarak zayıflamak nasıl olur?
18 Şubat 2012 - 20:00:21 Yorum Yok 241 okunma 0 beğeni
Etiketler: oturarak egzersiz
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder