11 Eylül 2015 Cuma

Doğum sonrası zayıflama çayı

Doğum sonrası kilo vermek için bitkisel yöntemlerden faydalanmak ve zayıflamayı daha çok bitkisel çaylar yardımı ile yapmak istiyorsanız sizi muvaffakiyete ulaştıracak zencefil, bal, tarçın ve limon kabuğundan hazırlanan bitkisel kürdür….

Doğum sonrası kilo vermek için bitkisel yöntemlerden faydalanmak ve zayıflamayı daha çok bitkisel çaylar yardımı ile yapmak istiyorsanız sizi muvaffakiyete ulaştıracak zencefil, bal, tarçın ve limon kabuğundan hazırlanan bitkisel kürdür. Bu kür daha önce ünlü manken Demet Kutluay tarafından denenmiş ve kür etkisini olumlu olarak göstermiştir. Gebelikte aldığınız kiloları Demet Kutluay ’ın zayıflama çayı ile tıpkı ünlü mankenimiz gibi sizde verebilirsiniz.

Demet Kutluay ve diyetisyeni Selahattin Dönmez tarafından hazırlanan bitkisel zayıflama çayı, hamilelik sürecinde alınan kiloları vermede annelerin en büyük yardımcısıdır. Zencefilli zayıflama çayı ile birlikte düzenli bir egzersiz ve sağlık diyet yapmanızda önerilmektedir.

Zencefilli zayıflama çayı

Malzemeler

3 parça taze veya kuru zencefil, 1 yemek kaşığı bal, 1 dal veya rulo tarçın, 2 litre su, İri doğranmış bir adet limonun kabuğu.

Hazırlanışı

Önce zencefil ve limon kabuğunu suda kaynatın. Ardından içine tarçını atın ve ateşin altını kapatarak on dakika demlemeye bırakın. Su ılımaya başladığı zaman içine bal ilave edin, karıştırın ve süzün. Ara öğünlerde 1 bir su bardağı için.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Doğum sonrası zayıflama çayı
22 Mayıs 2012 - 16:45:41 Yorum Yok 103 okunma 0 beğeni
Etiketler: doğum sonrası kilo verme, doğum sonrası zayıflama, doğum sonrası zayıflamak için
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder