11 Eylül 2015 Cuma

Kadınlara diyet önerileri

Kadınların kilo almasında birçok sebep bulunur. Aşırı kilolar kadınların sağlık sorunları yaşamasına neden olduğu gibi güzel görünmlerinide engeller. Zarif bir görünüme sahip olmak isteyen her kadının kilo verirken oldukça dikkatli…

Kadınların kilo almasında birçok sebep bulunur. Aşırı kilolar kadınların sağlık sorunları yaşamasına neden olduğu gibi güzel görünmlerinide engeller. Zarif bir görünüme sahip olmak isteyen her kadının kilo verirken oldukça dikkatli olması gerekir. Yavaş ve dikkatli kilo vermek en sağlıklı yöntemlerden biridir. Uzmanlar, kadınların haftada en fazla 2 kilo vermesi ve 2 kilonun üzerine çıkmamasını öneriyorlar.

Tükettiğiniz besinlerden 7.000 kalori eksiltmeniz haftada 2 kilo vermenizi sağlayacaktır. Günlük olarak ise bu değer 1.000 kaloriye denk gelir. Yediğiniz her besinin kalori miktarını düşünerek tüketmenizde fayda var.

Günlük kalori alımını azaltıp, her gün düzenli olarakta egzersiz yapın. Egzersiz hem sağlıklı bir yaşamın kapısını açar hem de kalori alımlarınızı azaltır. Doğru beslenmek kadar egzersizinde kilo vermede büyük faydası bulunur.

Forma girmek için kalorisi yüksek besinlerden uzak durun. Aldığınız her kalorinin kiloya dönüştüğünü unutmayın. Kolay zayıflamak ve her daim formda olmak için bu öneriler dikkate alınmalıdır.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Kadınlara diyet önerileri
11 Ocak 2012 - 18:15:05 Yorum Yok 103 okunma 0 beğeni
Etiketler: diyet önerileri, hızlı zayıflama önerileri, zayıflama önerileri, zayıflama önerileri nelerdir
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder