Kuru toprak, ova ve ormanlık alanları seven koni çiçeği, soğuk algınlığından tüm üst solunum yolu enfeksiyonlarına, kanser hastalıklarından, romatizmal artrit ve alerji hastalıklarına kadar birçok sağlık sorununun tedavisinde kullanılmaktadır. Koni…
Kuru toprak, ova ve ormanlık alanları seven koni çiçeği, soğuk algınlığından tüm üst solunum yolu enfeksiyonlarına, kanser hastalıklarından, romatizmal artrit ve alerji hastalıklarına kadar birçok sağlık sorununun tedavisinde kullanılmaktadır. Koni çiçeği ile sizlerde dertlerinize derman bulmak istiyorsanız, koni çiçeği kürü nasıl hazırlanır yazımızdan öğrenebilirsiniz. Koni çiçeği hazırlanışını sizler için açıklayıcı bir şekilde paylaşıyoruz:
Koni çiçeğinin hazırlanışı
Öncelikle bir litre su kaynatın ve kaynattığınız suyun içerisine dört tatlı kaşığı kadar kurutulmuş koni çiçeği ekleyin ve 5 dakikalık bir demlemeye bırakın. Ardından süzün ve hazırlamış olduğunuz koni çiçeği çayının günde 3 öğün 3 fincan için. Günde 3 fincandan fazla içilmemesi önerilir, aksi durumda alerjik reaksiyona yol açabilir.
Koni çiçeği tarifi
Kaynak: Sagliksiteniz.Com
Koni çiçeği nasıl hazırlanır?
0 yorum:
Yorum Gönder