3 Eylül 2015 Perşembe

Koni çiçeği nasıl hazırlanır?

Kuru toprak, ova ve ormanlık alanları seven koni çiçeği, soğuk algınlığından tüm üst solunum yolu enfeksiyonlarına, kanser hastalıklarından, romatizmal artrit ve alerji hastalıklarına kadar birçok sağlık sorununun tedavisinde kullanılmaktadır. Koni…

Kuru toprak, ova ve ormanlık alanları seven koni çiçeği, soğuk algınlığından tüm üst solunum yolu enfeksiyonlarına, kanser hastalıklarından, romatizmal artrit ve alerji hastalıklarına kadar birçok sağlık sorununun tedavisinde kullanılmaktadır. Koni çiçeği ile sizlerde dertlerinize derman bulmak istiyorsanız, koni çiçeği kürü nasıl hazırlanır yazımızdan öğrenebilirsiniz. Koni çiçeği hazırlanışını sizler için açıklayıcı bir şekilde paylaşıyoruz:

Koni çiçeğinin hazırlanışı

Öncelikle bir litre su kaynatın ve kaynattığınız suyun içerisine dört tatlı kaşığı kadar kurutulmuş koni çiçeği ekleyin ve 5 dakikalık bir demlemeye bırakın. Ardından süzün ve hazırlamış olduğunuz koni çiçeği çayının günde 3 öğün 3 fincan için. Günde 3 fincandan fazla içilmemesi önerilir, aksi durumda alerjik reaksiyona yol açabilir.

Koni çiçeği tarifi

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Koni çiçeği nasıl hazırlanır?
26 Şubat 2013 - 08:00:05 Yorum Yok 25 okunma 0 beğeni
Etiketler: koni çiçeği
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder