Grip ve nezle hastalıkları başta olmak üzere, antibiyotik etkisi bulunan soğan şurubu bağışıklık sisteminin güçlenmesine olanak sağlayarak pek çok hastalığın husule gelmesini önlemektedir. Öksürüğü kesmeye birebir iyi geldiği bilinen soğan…
Grip ve nezle hastalıkları başta olmak üzere, antibiyotik etkisi bulunan soğan şurubu bağışıklık sisteminin güçlenmesine olanak sağlayarak pek çok hastalığın husule gelmesini önlemektedir. Öksürüğü kesmeye birebir iyi geldiği bilinen soğan şurubunun tarifini siz değerli misafirlerimiz için sayfamızda paylaşmak istedik. Ayrıca soğan şurubu sindirimi de koruyup güçlendirmekte ve sindirim sistemi hastalıklarını ciddi anlamda azaltma ve önlemektedir.
Soğan şurubu yapmak oldukça basit bir işlemdir. Yapmanız gereken şey bir adet büyük boy soğanı ince ince dilimleyin (arzu ederseniz rendeleyebilirsinizde) ve orta boy cam bir kavanozun içine soğanı ekleyip üzerine kavanozun yarısına gelecek kadar bal koyun ve bu karışımı 2 gün bekletin. İsterseniz rendelediğiniz ya da dilimlediğiniz soğanların üzerine bir miktar şeker ilave ederek de aynı işlemi uygulayabilir ve soğan şurubu hazırlayabilirsiniz.
Soğanın ihtiva ettiği besin değerleri sorunlarınızın giderilmesine muavenet edecektir. Soğan şurubunu düzenli olarak her gün için.
Soğan şurubu tarifi
Kaynak: Sagliksiteniz.Com
Soğan şurubu nasıl yapılır?
0 yorum:
Yorum Gönder