3 Eylül 2015 Perşembe

Zerdeçal bal karışımı nasıl yapılır?

Zencefilgiller familyasından olan zerdeçal, turuncuya çalan renge sahip tropikal bir bitki olmakta ve bal ile karıştırılıp tüketildiği zaman başta üst solunum yolu hastalıkları olmak üzere sindirim sistemi hastalıklarına kadar faydalı…

Zencefilgiller familyasından olan zerdeçal, turuncuya çalan renge sahip tropikal bir bitki olmakta ve bal ile karıştırılıp tüketildiği zaman başta üst solunum yolu hastalıkları olmak üzere sindirim sistemi hastalıklarına kadar faydalı bir bitki olmaktadır. Soğuk algınlığı, grip, nezle, bağırsak polipleri, ağızda uçuk, AFT yaraları, alzheimer, kötü kolesterol, trigliseridin normal seviyelere düşmesi, kanser gibi çeşitli hastalıkların tedavisinde zerdeçal bal karışımı rahatlıkla kullanılabilir. Tam bir şifa kaynağı olan zerdeçal bal karışımı nasıl yapılır, buyurun birlikte öğrenelim.

Çeşitli sağlık problemlerini tedavi etmede oldukça faydalı olan zerdeçal bal karışımı bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıkların görülme riskini de arttırmaktadır. Faydaları ile bilimsel olarak da kendini kanıtlamış olan zerdeçal bal karışımı aynı zamanda cilt lekelerini tedavi etmede de kullanılabilir.

Hastalıkların tedavisi için zerdeçal bal karışımı tarifi: Eşit oranlarda zerdeçal ve süzme bal kaynar suya eklenir ve karıştırılarak içilir.

Cilt lekeleri için zerdeçal bal karışımı tarifi: Eşit miktarda tercihen birer yemek kaşığı zerdeçal, limon suyu ve bal karıştırılır. Bu karışım yüzdeki lekelerin üzerine sürülür ve 20 dakika bekledikten sonra yüz ılık su ile yıkanır.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Zerdeçal bal karışımı nasıl yapılır?
10 Kasım 2012 - 20:30:58 1 Yorum 848 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder