3 Eylül 2015 Perşembe

Nezle bitkisel tedavisi

Kış aylarının çetin geçen günlerinde nezle olmuş olan ziyaretçilerimize nezleye bitkisel çözüm yöntemlerinden bahsedecek ve doğal yollarla nezle sorunundan kurtulmanıza muavenet edeceğiz. Hem doğal, hem daha kolay hem de kısa…

Kış aylarının çetin geçen günlerinde nezle olmuş olan ziyaretçilerimize nezleye bitkisel çözüm yöntemlerinden bahsedecek ve doğal yollarla nezle sorunundan kurtulmanıza muavenet edeceğiz. Hem doğal, hem daha kolay hem de kısa sürede nezleden kurtulmanın en etkili yöntemi olan kekik yaprağı suyunu kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Nezleye en iyi gelecek bitkisel çözüm, kekik yaprağı suyudur, hanımlar ve beyler.

Nezleye bitkisel çözüm

Nezlenin bitkisel tedavisi için kullanılacak olan kekik yaprağı suyu, bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlayarak kış aylarında görülme riski büyük olan diğer sağlık problemlerini (grip ve soğuk algınlığı) de önlemektedir. Üstelik kekik yaprağı suyunu hasta olmadan önce düzenli bir şekilde içmeye başlarsanız ne nezleye ne de diğer sağlık problemlerine yakalanmazsınız.

Kekik suyu vücuda dinçlik katar, iştahı açar, sindirimin kolaylaşmasına yardım eder, idrar ve gaz söktürür, böbrek ve bağırsaklarda bulunan mikropları öldürür, cilt yaralarına ve böcek ısırıklarına iyi gelir ve en önemlisi de astım, bronşit, grip, nezle ve öksürük gibi üst solunum yolu hastalıklarına birebirdir.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Nezle bitkisel tedavisi
28 Aralık 2012 - 14:48:53 Yorum Yok 65 okunma 0 beğeni
Etiketler: bitkisel yöntemlerle nezle tedavisi, nezle olanlar ne yapmalı, nezlenin doğal tedavisi, nezleye bitkisel çözümler, nezleye doğal çözüm, nezleye ne iyi gelir
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder